Protejeaza-ti casa cu cele mai bune tipuri de invelitori acoperis

Pentru acoperirea casei, exista mai multe tipuri de invelitori acoperis. Cele 4 tipuri principale sunt: tigla metalica, tabla cutata, tabla tip tigla si sindrila bituminoasa.

Pe site-ul http://www.metaltermoindustry.ro, se gasesc poze de la diverse lucrari pentru fiecare varianta.

Alege cei mai buni furnizori pentru invelitori acoperis!

Ai ridicat o casa si ai ales cei mai bune arhitecti, proiectanti, zidari, electricieni. Ai nevoie si de cei mai buni specialist in alegerea variantei optime pentru invelitori acoperis. La urma urma, aceasta etapa protejeaza tot ce s-a construit pana acum.

Daca esti in domeniul constructiilor industriale, acorda materialelor aceeasi atentie ca si la constructia propriei case. Asa vei putea livra un produs de calitate superior pe piata.

Cele mai intalnite tipuri de invelitori acoperis sunt tigla metalica, tabla cutata, tabla tip tigla si sindrila bituminoasa

Tigla metalica propusa de cei de la Metal Termo Industry cu 10 ani garantie impotriva coroziunii este din tabla de otel, zincata pe ambele parti si protejata cu un strat de poliester. Tigla metalica este de cel putin 7 ori mai usoara decat varianta ceramica sau din beton. Din latimea totala de 1200 mm, 1120 mm reprezinta latimea utila de acoperire. Un indicator important este greutatea pe suprafata, iar tigla metalica are aproximativ 5 kg/ mp. Este un tip de invelitori acoperis durabil, materialul rezistand 50–60 ani. Tigla metalica are un grad ridicat de rezistenta la capriciile vremii, cutremure si ultraviolete. Cu peste 15 culori disponibile, si cea mai exigent gospodina va fi multumita. Design-ul este unul placut, simplu si elegant.

Tabla cutata are utilitate atat in contructiile civile, precum si in cele industriale. Fie ca acoperi o casa, un bloc, o cladire de birouri sau un depozit, o hala, un supermarket, tabla cutata T18 este indicata atat la placarea exterioara, cat si pentru placarea interioara si a gardurilor. Pentru cei care sunt sensibili la efectele materialelor asupra mediului, alegerea tablei cutate este cea mai buna. Ea este pura din punct de vedere ecologic. Una din cele mai usoara variante de montat, tabla cutata nu implica alte costuri suplimentare. Rezistenta acestui tip de invelitori acoperis este mare la procesele de coroziune. Tabla cutata are un termen lung de exploatare si se intretine cu un minim de cheltuieli.

Tabla tip tigla cu acoperire de piatra naturala este disponibila in mai multe variante de tigla metalica. Cei de la Metal Termo Industry au 6 modele in oferta lor. Aceasta tehnica are un finisaj bine cotat estetic, perfect etans si per ansamblu economic. Costurile de intretinere pentru tabla tip tigla sunt mici.

Sindrilele bituminoase sunt invelitori acoperis cu un cost scazut de achizitie, care ofera siguranta mare si rezistenta in fata conditiilor meteo nefavorabile. Au avantajul de a oferi o izolare termica foarte buna. Folosirea sindrilelor ca si invelitori acoperis garanteaza stabilitate prin stratul de fibra de sticla care hidroizoleaza constructia.

Acum ca ai la indemana primele informatii despre variantele de invelitori acoperis, nu mai ramane decat sa alegi cea mai potrivita varianta pentru constructia ta.

Like what you read? Give Cuvinte Alese a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.