Team building outdoor: mai aproape de obiectivele propuse 

In cadrul sectorului de resurse umane care se ocupa cu organizarea programelor de team building, s-a constatat o tendinta din partea societatilor in alegerea spatiului de desfasurare al acestora, tendinta care se traduce prin optarea activitatilor de team building outdoor in dauna celor indoor.

Motivele care conduc la aceasta alegere sunt variate, numeroasele beneficii pe care un team building outdoor le ofera explicand totodata si aceasta preferinta a companiilor romanesti.

Se merita investitia intr-un team building outdoor?

De ce sa nu recunoastem ca, in momentul in care se ia hotararea organizarii unui team building outdoor, primul lucru la care angajatorul se gandeste nu se refera tocmai la avantajele pe care acest tip de program le ofera, ci cam cat ar trebui sa aloce din bugetul firmei pentru punerea in aplicare al acestuia.

In primul rand, trebuie retinut faptul ca un team building outdoor este mai mult decat o investitie facuta in personalul angajat, ci o investitie in propria companie. Daca obiectivele programului sunt indeplinite, si anume: inchegarea unei echipe puternice, in cadrul careia “domneste” increderea mutuala si respectul reciproc, precum si solutionarea problemelor care exista la nivelul grupului de angajati, automat se obtine un colectiv care lucreaza impreuna si comunica mai eficient in scopul indeplinirii obiectivelor trasate de catre superiori. Iar acest lucru nu poate decat sa aduca un beneficiu major companiei cu pricina, care este cu un pas mai aproape de atingerea performantelor visate.

Beneficiile unui team building outdoor asupra angajatilor

Un team building outdoor este in primul rand un program care ofera nenumarate optiuni atunci cand vine vorba de locatiile pentru punerea in practica si activitatile ce pot fi desfasurate in cadrul acestora.

Mediul outdoor ofera un spatiu destul de generos pentru practicarea unor activitati interactive, in care toti membrii pot lua parte, activitati distractive, eficiente, care scot la iveala potentialul fiecarui membru, de pe urma carora se obtin urmatoarele beneficii:

- dezvoltarea comunicarii intre membrii echipei;

- punerea bazelor unor relatii de prietenie interpersonale;

- valorificarea contributiei aduse de fiecare membru in parte in atingerea obiectivelor impuse, cu alte cuvinte, recunoasterea meritelor, aspect ce are un impact pozitiv asupra angajatului care astfel se simte apreciat pentru eforturile depuse;

- stimularea creativitatii in scopul gasirii unor solutii originale si viabile pentru eventualele probleme intampinate;

- motivarea angajatilor;

- realizarea de catre acestia ca munca in echipa este mult mai eficienta si mai productiva decat cea individuala

Team Event, o alegere inspirata pentru organizarea unui team building outdoor

Activa pe piata romaneasca de specialitate de aproape 10 ani, Team Event pune la dispozitie celor interesati servicii profesionale de organizare team building outdoor, cu locatii de desfasurare dintre cele mai diverse, atat in tara cat si in strainatate.

Serviciile sunt adresate companiilor de pe intreg teritoriul tarii, si constau in gasirea unor solutii personalizate si conceperea unor programe de team building outdoor pliate pe nevoile fiecarui grup de angajati. Team Event are la dispozitie o echipa pasionata de ceea ce face, persoane care dispun de cunostinte in domeniu in urma studiilor de specialitate efectuate in acest sens, asadar, aveti garantia ca programul pus la punct pentru angajatii companiei dumneavoastra va fi un real succes. Mai multe detalii vedeti pe site-ul: www.teamevent.ro