Story time

A Facebook-nál valószínűleg okosabb emberek ülnek mint én, 
vagy nem?

Na ne szaladjunk ennyire bele a közepébe. A dolog ott kezdődött, hogy a Facebook fel akarta vásárolni a Snapchat-et, de nem jött össze.

Gondolták, hogy akkor kibaszunk veletek, elvégre mi vagyunk a NAGY

F A C E B O O K (omg)

és ezen felindulásból létrehozták a Slingshot nevű alkalmazásukat, amiről valószínűleg Te, aki most ezt olvasod életedben nem hallottál. Akkor most röviden elmagyarázom miről szólt. A faszt, ugyanaz volt mint a Snapchat, ezen nincs mit magyarázni. Na szóval létrejött ez a csodás alkalmazás:

Slingshot — Forrás: pcadvisor.co.uk

Bukás lett belőle, ki gondolta volna… Ekkor jött a nagy ötlet, hogy

Hoppá gyerekek, hát nekünk ott az Instagram, a Messenger, a Whatsapp és maga a Facebook is

Igen, és baszdmeg pofátlan módon mindegyikbe belepakolták ugyanazt a story funkciót, amit a Sanpchaten láttunk. (Feltöltöd a képet, írhatsz rá, posztolod és 24 órán keresztül láthatják az ismerőseid/követőid)

Az Instagrammal kezdődött, nagyon kreatívan Instagram Story lett a neve, ekkor még fun volt, nem sejtettem, hogy az összes létező platformukon ezt fogják nyomatni, na aztán jött a többi…

És most ott tartunk, hogy az ismerőseim közül a legtöbben az Insta storyt használják, a Messengert elvétve, és a Facebookot… Tudjátok mit? Inkább mutatom egy képernyőfotóval:

Lófasz. Senki. (Elhomályosítottam, személyiségiblablablaaa)
Senki, a 800+ ismerősöm közül

És, hogy miért született meg ez a cikk? Nem tudom, csak választ várok arra valakitől, hogy most tényleg ennyire hülyék ülnek a Facebook-nál, hogy nem veszik észre azt, hogy az emberek kiválasztanak egy platformot és oda fognak posztolni, nem 1000 külön helyre.

Tipp: egységesített story rendszer, amiben benne van az összes létező platformuk, és ahová nem akarod kirakni, kiszeded előle a pipát, és kész. Szépen mutatná, hogy melyik platformról hányan nézték meg, stb stb stb

Na mindegy, szóval ennyi. Ti mit gondoltok? Melyiket használjátok?