Єжемісячний звіт Mind Network за січень 2024 р.

Journey
2 min readFeb 1, 2024

--

Оригінальная статья

Здравствуйте, Майндери!

Завершена черговий продуктивний місяць, згадайте про важливі успіхи, які ми отримали в розвиненій конфіденційності та безпеці Web3.

Завершена черговий продуктивний місяць, згадайте про важливі успіхи, які ми отримали в розвиненій конфіденційності та безпеці Web3.

  1. Запуск Testnet : Головною подією місяця став офіційний запуск нашого Testnet. Ця відмітка знаменує собою важливий крок на нашому шляху до створення «нулевого рівня довіри» для всіх криптовалют, що забезпечує безпеку транзакцій у блокчейні за допомогою повного гомоморфного шифрування (FHE). На даний момент у нас є 330 тисяч+ активних кошельків, які створили приховані переклади та бриджі! Слідкуйте за кампанією тестнета в реальному часі: https://galxe.com/MindNetwork/campaign/GCWPqttnFx .
  2. Сильні партнерські відносини : Ми офіційно є партнерами Chainlink Channel Partners, що поглиблює нашу роботу та прихильність Chainlink. Ми також працюємо з кількома топ-15 (за ринковою капіталізацією) L1 і L2, щоб розширити використання нашого шару нульового довіри у своїх екосистемах. Крім того, ми співпрацюємо з кількома новими цікавими проектами, які, несомненно, є найближчими зірками 2024 року. Анони партнерств опубліковані будуть пізніше!
  3. Серія #MindChats : Ми почали нашу серію #MindChats з першої епізоди під назвою “Наше многопочечное будущее!”. В цьому епізоді, зібравшем понад 20,1 тыс. глядачів, були представлені ідеї нашої команди та спеціально представлені рішення головного архітектора Chainlink. Основна увага була виділена на вивчення протоколу міжцепочкової сумісності Chainlink (CCIP), який використовує рівень нульового довіри Mind Network.
  4. Сесії AMA : MindNetwork прийняла участь у двох AMA Polygon: в одному з них ми обговорювали децентралізовані мережі фізичної інфраструктури (DePin), а в іншому — як наш рівень нулевого довіри, необхідний для активів реального світу (RWA). Ми також були запрошені на демо-день LBanks Labs, де представили Mind Network сотням інвестиційних компаній у всьому світі.
  5. Освітні ініціативи : Ми продовжили нашу освітню діяльність за допомогою #Mind101, проливаючи світ на тонкості повністю гомоморфного шифрування (FHE). Наша ціль — роз’яснити ці складні концепції і зробити їх ближче до нашого співтовариства. Поставте лайк і поділіться інформацією, якщо вона показалась вам корисною!
  6. Взаимодействие зі співтовариством : Наша взаємодія зі співтовариством (вами) залишається головним пріоритетом. Наші Twitter, Discord і Telegram продовжують рости!

Лютий принесе ще більше цікавих подій, а також нашу першу найбільшу конференцію в цьому році, EthDenver!

Рассказывайте швидше!

О Mind Network

Mind Network — це Zero Trust Layer (Zero Knowledge Proofs #ZKP + Fully Gomomorphic Encryption #FHE), призначений для залучення наступного мільярда користувачів і трильйона доларів у Web3. Mind Network пропонує рішення для забезпечення безпеки та конфіденційності даних, яке забезпечує індивідуальний масштаб CrossFi, відповідає нормативним вимогам, дотримуючись вірних принципів Web3 — токенізації активів і власності на дані.

Посетите наші офіційні соц.сети:
Веб-сайт | Twitter | Дзеркало | YouTube | Github | Gitbook
Discord | Телеграма

--

--