72.

Har vi ett nytt rekord?

Sjuttiotvå matcher i sträck.

Så, vad är då detta för siffror?

Är det mina vunna Wordfeudmatcher sen årsskiftet? Eller kanske Emil Skogs målstreak? Skulle det kunna vara alla gånger Palle laddat upp med en Sebbe Special innan en fight?

Nej, nej (även om detta alternativ var mest troligt) och återigen nej.

Svaret är egentligen uppenbart. Det är alla gånger brorsans namn inte stått skrivet på en lineup-lapp i Nyhemshallen sedan hans debut i De Blå. ”Ah, just det. Såklart”. Tänker ni.

Det spelar ingen roll vem MAIS har i truppen eller plockar in. Jesper Kivipaasi, Henke Olofsson, David Gillek, Isaac Rosén, Kevin Lundgren, Daniel Hernandez. Gå före i kön bara, gör det. Kölapp? Nej för fan. Ut i mörkret och hitta din plats under spotlighten. Där ja, precis så.

Bet365 ringde för en stund sen, det är tydligen lägre odds på att jag får ställa mig därute, mittemot Valdemar Ahlroth eller Rasmus Enström.

Men vad spelar det för roll. Förr eller senare springer han in. Inte först och främst för att borra in den likt van Keppels obegränsat antal projektiler, utan för att stoppa motståndaren från att göra det. Och det duger precis lika bra.

Det är det som är hans krig att vinna.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Denniz Ganevik’s story.