Cum amenajezi localul nuntii tale?

Nunta pe care o organizezi trebue sa reflecte personalitatea iar atmosfera pe care o vrei sa o imprimi nuntii tale este corelata cu estetica pe care o alegi. Primul pas pe care trebuie sa-l stii este, numarul de persoane care vor veni la nunta, pentru ca nu iti va placea daca oaspetii tai vor sta inghebusiti sau vor ramine locuri goale. Pentru a cunoate ce design a localului de nunta doresti mai intii de toate trebuie sa stii ce culori vor fi dominante.

Fiecare culoare are o simbolizare anume, poti alege culoarea dupa simbolizarea ei sau poti alege culoarea preferata. Daca sala este mare poti sa alegi doua culori dar sa le armonizezi. Ai invedere ca sunt culori calde: rosu, galben, orange si culori reci: albastru, verde. Incearca sa combini culorile cu aceeasi caldura.

Dupa ce alegi culoarea sau nuanta, poti opta pentru anumite accesorii care vor da atmosfera de sarbatoare: fundite, fluturi, inimi, verighete. Intrarea o poti orna cu baloane. Poti folosi ca accesorii si luminari, crengute, meniuri, servetele etc. Nu uita de aranjamentul froral el de-asemenea este un accesoriu necesar. Trebuie mai intii sa decizii pentru ce tipuri de flori optezi, pentru flori natural sau artificiale. Asigura-te ca florile pe cale le alegi sunt rezistente si vor ramine la aceeasi calitate pina la sfirsitul nuntii. Evident masa mirilor trebuie luminata corespunzator pentru a fi in centru atentiei. In spatele mesei mirilor se poate pune o compozitie tematica, fotografiile mirilor, un text considerat potrivit sau pur si simplu o compozitie din materialul dominant.

Este foarte important ca atunci cind faci decorul localului nuntii sa nu exagerezi cu accesoriile sau culorile dar nici sa nu lasi localul saracacios.

http://design-interior.md/index.php