Diaspora UK - site dedicat romanilor din UK

Auzim constant povesti despre viata romanilor din UK si toti avem in jurul nostru prieteni sau rude care doresc sa lucreze in Anglia.

Cunosc foarte multi romani in UK care au o viata buna si au ales sa nu mai revina in tara, dar sunt si cazuri nefericite de romani care dupa o perioada au revenit sau au plecat in alta tara.

Daca ai decis ca vrei sa te muti si sa lucrezi in UK, sunati intai la Consulatul Romaniei din Londra. Apoi, puteti intra pe unul dintre cele mai populare site-uri printre romanii din UK: diasporaro.co.uk!

Te-ai mutat deja in Anglia si ai un job bine platit sau o afacere profitabila, doresti sa pastrezi legatura cu comunitatea romanilor din Anglia sau sa-ti 
promovezi online afacerea si serviciile oferite?

Poti sa intri pe site-ul mentionat anterior si sa faci acest lucru prin intermediul sectiunii - Posteaza anunt.

De asemenea, acest site ofera romanilor din Diaspora acces constant la informatii utile si stiri interesante pentru aceasta comunitate construita in Anglia.

Site-ul Diaspora ofera acces la stiri, opinii, articole despre sanatate, tehnologie, anunturi cu locuri de munca, sectiune dedicata de vanzare — cumparare, evenimente, articole despre UK, etc.

Like what you read? Give Diaspora UK a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.