Знайомтеся: Джеймс Прествіч, консультант Keep

dilan dilan
2 min readAug 28, 2020

--

Ми раді познайомити вас з новим консультантом в команді проекту Keep — Джеймсом Прествіч.

Джеймс був виконавчим директором компанії Storj, а зараз — один наших улюблених співробітників. Зараз він працює над новою міжланцюговою своп-платформою Integral, але у вільний час люб’язно погодився поділитися з нами своїм досвідом.

Джеймс один з першопрохідців в частині вивчення принципів децентралізованого зберігання даних і має великий авторитет в світі децентралізованої економіки. Він готовий поділитися багатим досвідом роботи з токенізованими системами і принципами їх моделювання, а також хоче внести свій внесок у цій сфері і в створені платформи Keep.

«Завдання проекту Keep — взяти якийсь новий теоретичний конструктив, припустимо, протокол конфіденційного обчислення (sMPC), і поєднати його з реальними моделями з тим, щоб вирішити всі проблеми, пов’язані з децентралізованими екосистемами»

Джеймс вважає, що одною з ключових переваг проекту Keep стане можливість створення і проведення транзакцій між іншими мережами блокчейнів, включаючи управління гаманцями BTC і LTC за допомогою контрактів ETH.

Поки вся команда з нетерпінням жадає попрацювати з Джеймсом, нам хочеться зрозуміти — як його участь відіб’ється на майбутньому проекту KEEP.

Джерело: https://blog.keep.network/introducing-keep-advisor-james-prestwich-85a3cfacdcae

Дізнайтесь більше

Якщо хочете дізнатися більше інформації про Keep Network, то:

  • Додавайтеся до нас на Reddit.
  • Ознайомтеся з нашим WP.
  • Ознайомтеся з нашим бізнес-планом.
  • Підпишіться на e-mail розсилку.
  • Додавайтеся до нас в Twitter.
  • Додавайтеся до нас в Slack.
  • Додавайтеся до нас в Telegram.

--

--