Знайомтеся з новими членами команди

dilan dilan
2 min readAug 28, 2020

--

Команда розробників проекту KEEP продовжує зростати

У міру того, як команда проекту KEEP намагається зробити все, щоб забезпечити приватність публічного блокчейна, її чисельність поступово зростає. Ми раді вітати двох нових членів команди і дуже раді тому, що нам доведеться з ними щільно попрацювати. Знайомтеся з Петром і Якубом. Давайте влаштуємо їм теплий прийом!

Петро Діряга

Петро спеціалізується на розробці програмного забезпечення і має багатий досвід керівництва в банківській і логістичної галузі, в галузі мережевих технологій і навіть в цивільній авіації. Уміння поєднувати свої пізнання в теоретичної інформатики з реальною практикою — його козир, який він жадає реалізувати в проекті Keep. Крім роботи, Петро захоплюється катанням на гірських велосипедах і астрономією.

Якуб Новаковські

Якуб також спеціалізується на розробці програмного забезпечення і має навички фінансової діяльності. Йому довелося взяти участь в різних банківських і телекомунікаційних проектах на всіх етапах їх життєвого циклу. Сам себе він позиціонує як перфекціоніста, який чітко розуміє — як потрібно досягати результату, і знає толк як в індивідуальній роботі, так і роботі в колективі. Якуб — завзятий мандрівник і гурман. Вільний час він любить проводити в басейні.

Джерело: https://blog.keep.network/introducing-our-new-team-members-e27c72aefac8

Дізнайтесь більше

Якщо хочете дізнатися більше інформації про Keep Network, то:

  • Додавайтеся до нас на Reddit.
  • Ознайомтеся з нашим WP.
  • Ознайомтеся з нашим бізнес-планом.
  • Підпишіться на e-mail розсилку.
  • Додавайтеся до нас в Twitter.
  • Додавайтеся до нас в Slack.
  • Додавайтеся до нас в Telegram.

--

--