WOOW !!! Kalung Energi Besar 50.000 CPM Selangor WA/Tlp : +62 822–3127–4749 (Tsel)

Kalung Energi Besar 50.000 CPM Selangor, Kalung Terbaik Bio Terbaik Malaysia, Manfaat Terbaik Gelang Terbaik Malaysia, Manfaat Gelang Terbaik Malaysia, Manfaat Pendant Terbaik Malaysia, Harga Kalung Kesihatan Terbaik Malaysia, Harga Kalung Bio Terbaik Malaysia, Harga Gelang Kesehatan Terbaik Malaysia, Harga Terbaik Gelang Bio Malaysia, Harga Tenaga Loket Terbaik Malaysia, Kalung Jual Kesihatan Terbaik Malaysia

Bio Energy Pendant adalah tenaga semulajadi yang direka untuk dapat meningkatkan metabolisme fungsi aliran darah untuk mencapai kesihatan optimum dan holistik. Tenaga ini diperolehi daripada letusan gunung berapi dari proses pembentukan magma selepas bertahun-tahun, menghasilkan bahan-bahan tenaga aktif yang terkandung dalam alam semula jadi. Dengan menggunakan teknologi canggih dan dengan menggabungkan teknologi nano dengan kaedah gabungan haba, Bio Energy Pendant dicipta yang dapat menghasilkan dan mengawal tahap tenaga yang sesuai dengan tubuh manusia. Dia bekerja dengan mengeluarkan tenaga semulajadi yang mempunyai pengaruh positif pada tubuh manusia, termasuk yang berikut:

1. Loket Tenaga adalah kaya dengan unsur mineral surih yang boleh mengeluarkan banyak anion (ion negatif) dan gelombang inframerah gelombang panjang (FIR) apabila bersentuhan dengan tubuh manusia. Beliau mampu mengimbangi sistem meridian secara berkesan dan dapat menstabilkan medan magnet manusia.

2. Meningkatkan kandungan oksigen dalam darah yang membolehkan peredaran darah yang lancar

3. Meningkatkan tenaga dalam setiap sel dalam tubuh supaya memudahkan penyerapan nutrien ke dalam sel dan mengeluarkan kotoran atau toksin yang berbahaya kepada sel-sel badan.

4. Membantu sel-sel badan kembali ke irama normal / semulajadi dan mendapatkan keupayaan untuk membaiki diri mereka.

5. Menghidupkan Air dalam badan menjadi molekul kecil (cluster mikro) yang dengan mudahnya dapat larut, membersihkan dan mempunyai kuasa untuk menyembuhkan.

6. Meningkatkan hubungan membran trans

7. Meneutralkan kesan berbahaya radiasi elektromagnet dari luar tubuh manusia.

8. Meneutralkan gelombang tenaga negatif yang mengganggu kestabilan mental-rohani

9. Mengurangkan keradangan (keradangan).

Untuk maklumat yang lebih lengkap, periksa laman web rasmi kami: http://distributorkalungz-energi.com

Spesifikasi Loket:

Getaran Tenaga:> 50,000 cpm

Komposisi Bahan: Campuran 220 jenis kristal + Tourmaline Hitam

Ion negatif: — + 22,000 cm3

Diameter loket: 4.3 sm

Warna loket: coklat

Warna Logo Pendant: Engraving Putih

Kalung Rantai: Monel

Isi Peti: 1 pcs 50,000 cpm Pendant Z-Tenaga, 1 pcs Kad Jaminan Asal, 1 pcs liontin pengujian video Cd, 1pcs kalung monel.

Video Semak Tenaga: https://www.youtube.com/watch?v=SB30rxNyZy4

Semak Cecair Negatif: https://www.youtube.com/watch?v=SNyhQflGcT4

Klik Testimoni: http://gg.gg/testimonikalungZ-energi

“Bio Z-Energy Pendant adalah produk kalung kesihatan terapeutik terbaik di Malaysia”

ORDER SEKARANG !!!

WA / TLP: 0822–3127–4749 (Tsel)

Kalung Energi Besar 50.000 CPM Selangor, Kalung Terbaik Bio Terbaik Malaysia, Manfaat Terbaik Gelang Terbaik Malaysia, Manfaat Gelang Terbaik Malaysia, Manfaat Pendant Terbaik Malaysia, Harga Kalung Kesihatan Terbaik Malaysia, Harga Kalung Bio Terbaik Malaysia, Harga Gelang Kesehatan Terbaik Malaysia, Harga Terbaik Gelang Bio Malaysia, Harga Tenaga Loket Terbaik Malaysia, Kalung Jual Kesihatan Terbaik Malaysia