Gjeni Vleren e Websitit Tuaj Ne Robotic.al

Robotic.al eshte nje website i ri i cili perafron vleren monetare qe ka websiti juaj ne baze te disa metrikave. Eshte e vertete qe asnje tjeter nuk mund te vleresoje faqen tuaj ashu si ju por Robotic.al ben nje perpjeke mjaft korrekte. Kur ju shkruani nje domain te Robotic.al ajo ju nxjerr si rezultat vleren monetare qe ajo faqe ka ne tregun Shqiptar. Mjaft interesante apo jo?

Robotic.al kombinon disa statistika sic jane informacione nga Alexa, Google Page Rank edhe Moz. Gjithashtu ne analizimin qe ben perfshihen numri i faqeve te indeskuara nga Google si dhe aktivititeti ne rrjetet sociale.

…:::: Web Design • Web Marketing • SEO — Bësoni profesionistët! ::::…

Gjeni Vleren e Websitit Tuaj Me Robotic.al — www.dorianqose.com

Ne listen me 10 websitet me vleren me te madhe kryeson www.koha.net me nje vlere te supozuar prej € 10,473,594 ndjekur nga www.oranews.tv me nje vlere € 9,636,442 duke lene ne fund www.gazetaexpress.com me € 1,486,374.

Top 10 Websitet me te vleresuara ne Shqiperi — www.dorianqose.com

Robotic.al mund mos te japi nje vleresim 100% te sakte por duke gjykuar nga shitje/blerjet e ndryshme te domaineve ne Shqiperi i perafrohet goxha vlerave reale!

Provojeni dhe ju dhe shikoni sa mund te kushtoje perafersisht websiti juaj, sidomos nese jeni webmaster analitikat qe jep mund te ju ndihmojne te beni shume permiresime ne websiti tuaj.


Originally published at www.dorianqose.com on October 27, 2015.