Agüero scoret kampens eneste mål

For alle som elsker fotball, er fotball drakter en av de uunnværlige casual wear. Om de da i bevegelse, eller for å se en fotballkamp, ​​når de står overfor sitt favorittlag, de vil være iført billige fotballdrakter av sine favorittspillere fyller drivstoff.

Engelsk Premier League 2014/15 sesongen, den første 35 av fokus på bekjempelse av en kamp på White Hart Lane stadion, Manchester City 1–0 borte for Tottenham, scoret Aguero spillets eneste mål. Vi ser at publikum er ikke bare applaus og jubel, flere fans holder en Manchester City fotballdraktsett 2015 for å feire — Manchester City vant tre på rad og slutten fire-spillet mister strek hjemmefra Manchester City ni poeng foran Liverpool på målforskjell 24, den grunnleggende lås Champions League neste sesong. .

På banen så lenge det Aguero utseende, er det mange fans som jublet for ham. De hadde på seg Manchester City Fotballdrakt Kun Aguero 16 Hjemme Draktsett 2015 i salen for å se kampen. Silva tilbake i foroverpasning, offside Aguero restriksjonsområdet høyre ribben 8 yards hendelsen øverst i høyre hjørne . Dette er hans første 28 mål denne sesongen, som scoret 22 mål for å lede ligaen målet. Dette er hans første 10 liga Tottenham sprenge døren.

Så, hvis du ønsker å kjøpe fotballdrakter, lang gjenfinning sportbutikk.net, det er mer detaljert informasjon.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.