Gulvafslibning? Billig gulvafslibning og afslibning af trægulve

gulvafslibning

Vi er en gulvservice virksomhed placeret i Storkøbenhavn, der blandt andet tilbyder gulvafslibning i København.

Hvad skal man være opmærksom på under gulvafslibning?

Når et gulv har brug for en gulvafslibning, er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet, og at man tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant. En sådan vurdering kan du som udgangspunkt selv foretage.

Vælg altid en dygtig og professionel gulvmand og gulvsliber

Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at man vælger en professionel for at få det pæneste resultat. To ord der er ekstremt vigtige i forbindelse med godt håndværk. Vi bruger kun de bedste materialer og produkter på markedet, så dit gulv får den rigtige behandling. Til sidst efterbehandler vi gulvet efter dit ønske.

Billig afslibning af trapper, trappetrin samt dørtrin

Ofte foretager vi afslibning af trappetrin og dørtrin sammen med gulvafslibning. Der er ikke noget værre end at betale i dyre domme for en opgave, hvis du bagefter finder ud af, at resultatet ikke levede op til forventningerne. En gulvafslibning vil naturligvis skabe en vis mængde støv under afslibningsprocessen. Hvornår anvendes en gulvafhøvling?

  • Ved dybe skader i træet
  • Når der er niveauforskelle i trægulve
  • Ved bølger som følge af fugtskader og temperatursvingninger
  • Ved gamle og skæve trægulve
  • Når der er fernis på gulvet

Benyt lud og ludbehandling til dine trægulve

gulvafslibning

Ludbehandling af gulv er noget, som man med fordel kan gøre oftere end man måske egentlig tror. Oliebehandlede trægulve er lette at vedligeholde. Her spiller antallet af familiemedlemmer, børn og voksne, daglige aktiviteter, småbørn eller ej.

Lakken kan virkelig give slidstyrke til dit trægulv

Ind — herunder også hvor stor en del af gulvet, der er berørt af solens stråler, spiller ind. Lakken kan naturligvis ikke rettet op på ridser, misfarvninger og skader, der allerede er i gulvet, men dette kan ordnes med en afslibning eller afhøvling, hvor vi fjerner den tidligere overfladebehandling.

Benyt et gulvfirma og gulvmand med stor erfaring med trægulve

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for gulvafslibning, og vi har igennem årene hjulpet mange kunder med afslibning af gulve i deres hjem i bla København, på Frederiksberg og Amager.

“Om der skal benyttes en gulvafhøvling eller gulvafslibning bør vurderes af en professionel gulvmand og gulvsliber”, citat Den Bette Gulvmand

Afslibning af trapper og dørtrin — hvordan?

Afslibning af trappetrin og dørtrin kræver en særlig teknik og vis erfaring for, at opnå et pænt resultat. Hos os er du i trygge hænder, og hos os for du altid den bedste kvalitet for pengene. Trægulve er med tiden blevet meget populære blandt danskerne, da de blandt andet er kendt for deres lange levetid og smukke naturlige look.

Mangler du en fagmands vise ord indenfor gulvservice?

gulvafslibning

Eller ønsker du konkrete tilbud på egedahl i København? Der er mange retninger, som man kan gå med en ludbehandling efter en gulvafslibning. Er gulvet ekstra medtaget, kan det være en god idé at overveje afhøvling af gulve. Til de forskellige gulvbehandlinger er der en specifik forklaring på, hvordan gulvet skal laves.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge til en helt ny bolig?

Det er meget vigtigt, at man kommer omkring de forskellige ting, når du, som kunde er i tvivl om, hvilken gulvbehandling, du skal vælge. Vi er et team af dygtige gulvslibere som leverer kvalitetsargejde indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling samt behandling af gamle trægulve.

Bør gulvafhøvling udføres af en professionel gulvfagmand?

Det kan ligeledes anbefales at få en fagmand til at udføre afhøvlingen, da en dårlig afhøvling kan gøre mere skade end gavn. Oliebehandling bør ske med hærdende olie, og det kan fås med og uden hvidpigmentering.