Om meg og bloggen

Jeg vil ha et godt liv med diabetes. Derfor er jeg stadig på søken etter løsninger som kan hjelpe meg å være på mitt beste.

Jeg er Kronisk syk. Denne meddelelsen er vanskelig å erkjenne. Etter 6 år med diabetes type 1 stritter hver nerve i kroppen imot og vil forandre på det uforanderlige.

Fasilitetene i livet mitt er i toppsjiktet; den beste mannen for meg; to flotte barn på 9 og 5; jeg er lærer og brenner for yrket og barns læring og utvikling; jeg har gode venner til tross for at tiden ikke strekker til for å pleie vennskap. Jeg er voksen med mange erfaringer i livet som har gitt meg klokskap, evnen til å verdsette det gode i det/ de som omgir meg. Jeg, som alle andre, møter motgang og utfordringer som gjør meg både frustrert og fortvilet. Men jeg har vilje og styrke til å reise meg i motgangen og går hardnakket videre til tross for usikkerhet om målet og veien jeg skal går. Jeg er en fighter som aller helst vil ha det bra.

Jeg vil ha et godt liv med diabetes. Derfor er jeg stadig på søken etter løsninger som kan hjelpe meg å være på mitt beste.

Jeg tester alt som kan være til hjelp; kosthold (teller karbohydrater); oppskrifter og matrutiner; treningsopplegg, apper og utstyr; tilrettelegging i hverdagsrutiner, på jobb, eller når jeg skal ut på reise; hva som kan holde depressive tanker borte; tilbud og behandling fra helsevesenet.

Å skrive om hvordan jeg opplever dette dokumenterer erfaringene og er til hjelp i erkjennelsen av hvem jeg er. Å blogge om dette forplikter og motiverer meg i innsatsen jeg selv legger i å prøve ut og teste.

Frue med diabetes blir enda en blogg i skogen av blogger om livet. Hvis noen skulle finne støtte og motivasjon til å takle sin tilværelse ved å lese min blogg vil gjøre meg stolt og glad. Dette er starten. Så får vi se hvor veien tar meg videre.