Provexin Recension

Embarrassing Health
Nov 15 · 4 min read
Provexin före och efter resultat på mig (och JA, jag har färgat håret till höger)

Håller du på att tappa håret och kikar runt på vad de bästa medlet mot håravfall är? Då har du kommit rätt. I denna post tänker jag recensera Provexin, vilket sägs vara det bästa medlet mot ärftligt håravfall.

Jag tänker även gå in på varför jag var sjukt skeptisk till en början, vad som höll på att göra mig helt flintis istället för att få mer hår, och vilket medel du ska hålla dig långt borta ifrån.

Vem är då jag?

Jag heter Erik och började väl bli tunnhårig redan då jag var ca 25 år gammal. Mina så kallade vikar började krypa allt längre upp och jag förstod vart det höll på att barka iväg.

Varför skriver jag denna recension då?

Jo, jag fick nämligen själv ägna ungefär ett år helt i onödan på att testa olika produkter som sades fungera, men som i själva verket bara var bluff.

En produkt som jag använda mig av till en början, gjorde så att jag höll på att bli av med allt mitt hår. Jag förstår inte hur, men jag blev riktigt rädd efter den upplevelsen.

Jag gillar inte att snacka skit om olika märken, men jag känner att jag måste varna andra så att de inte gör samma misstag som jag gjorde.

Varning för detta medel mot håravfall

Här kan ni se vad som hände med in hårbotten efter att jag använt “Rogaine” i ca 1.5 vecka. Jag började få jättefula sår som varade, och mer hår började trilla av. Denna bild tog en kompis till mig, då jag inte riktigt själv såg hur jävligt det var.

Nej, jag säger inte att alla som använder Rogaine får samma symtom som mig, men efter att ha läst en del på nätet, har jag hittat fler skräckhistorier av folk som använt medlet.

Både rädd och mer beslutsam

Efter mina erfarenheter med Rogaine samt andra medel på marknaden hade jag blivit lite rädd för att testa mer preparat mot håravfall.

Tanken med att använda produkter mot håravfall var inte direkt att bli av med det lilla hår jag hade kvar på skallen.

Jag var dock väldigt beslutsam om att jag var tvungen att göra nånting för att få tillbaka mitt hår. Om inget annat fungerade så fanns alltid alternativet med att göra en transplantation av hårsäckar.

Dock så är dessa transplantationer sjukt dyra, och garanterar tyvärr inte att man faktiskt får behålla de hår de lyckas få dit.

Då hittade jag Provexin

Jag hade lovat mig själv att inte testa mer enkla vägar mot att få tillbaka håret, men ni vet hur det är.. Är man tillräckligt desperat så är man lättsåld.

Dessutom hittade jag ett erbjudande som var halva priset på ett provpaket.

Så, jag beställde ett provpaket av Provexin, vilket innehöll några tuber av en gelé som man stryker på uppe på huvudet.

Förvänta dig inte resultat på en vecka

Jag är en person som gärna skulle vilja ha resultat redan igår, men jag vet ju samtidigt att detta inte är nån magisk formel som hokus pokus gör att man står där med sin gamla 80-talsfrippa.

Jag tror att det iaf tog 2 månader innan jag började se riktiga resultat. Bilden som ni såg längst upp i inlägget visar före och efterbild på mitt resultat av Provexin.

Till höger är innan jag började och vänster är 6 månader med Provexin

Som ni ser så tog det ganska precis ett halvår för mig att få (enligt mig) sjukt bra resultat. Jaa, visst, man kan se att det är något tunnare där bak, men det är ändå en jävla skillnad tycker jag.

Testa Provexin för halva priset

När jag nu skriver denna post så ser jag att sidan jag hittade erbjudandet via, fortfarande har en deal där du kan testa Provexin för halva priset.

Grabbarna som driver bloggen är rätt sköna och har båda haft tidigare problem med håravfall..

Är ni intresserade så kan ni kika in på www.stoppaarftligtharavfall.com

Provexin Test av en annan kille

Detta är inte jag utan en annan som recenserat och fått bra resultat

Det var denna bild som fick mig intresserad av att testa Provexin från första början.

Jag vet inte vem detta är, men jag hittade han via bloggen jag nämnde ovan.

Man ser ju fortfarande en viss tunnhårighet, men det är ju ändå en sjuk skillnad mot innan.

Har man iaf lite hår kan man ju ha en frisyr. Jag hatade verkligen när mitt hår var så sjukt tunt att jag var tvungen att raka av allt för att inte se ut som en gamling med gubbkrans.

Jag hoppas att ni gillade denna post om hur jag fick mitt hår tillbaka.

Det är ju en djungel av olika produkter som påstår sig att få håret tillbaka, men enligt mina egna erfarenheter så är 99% scam och är bara ute efter dina pengar.

Lycka till nu!

Ha en bra dag!

/ Erik

Embarrassing Health

Written by

I write health review on different products and methods I have tried. Follow me for real and honest reviews

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade