EntityOne schrijft Teamleader integratie voor Drupal 8

Dit jaar stelde Teamleader een integratiefonds voor. Het ambitieuze idee is dat ze één miljoen euro verdelen onder softwareontwikkelaars die een nieuwe integratie schrijven tussen hun app en Teamleader.

Spek naar onze bek

Bij EntityOne waren we onmiddellijk enthousiast! We dienden als de bliksem een voorstel in om Drupal 8, ons geliefde Content Management Framework, te integreren.

Na enige tijd kregen we het verlossende nieuws!

Feest en vooral véél confetti!

De Drupal module zorgt dat je makkelijk connectie kan maken met de Teamleader API. We hebben reeds een voorbeeld module voorzien: wanneer een gebruiker het contactformulier op je website invult sturen we dit automatisch door naar Teamleader voor verdere opvolging.

Uiteraard is de module gratis te downloaden op drupal.org. Op moment van schrijven staat de eerste werkende beta versie online. Daarnaast is de module ook terug te vinden in de Teamleader marketplace.

Heb je een specifieke Teamleader integratie in gedachten voor jouw bedrijf? Twijfel dan niet en contacteer ons, de koffie staat klaar.

We willen ook graag Dropsolid bedanken voor het schrijven en openbaar stellen van de SDK & Nascom voor het publiceren van de module voor Drupal 7.