Cum să găsești oamenii faini în online dating

Dacă nu te ghidezi după formule matematice, probabil și tu ai un cont pe o aplicație de socializare sau de dating.

Și dacă nu ai folosit prea mult o aplicație de acest tip, știi că trebuie să filtrezi prin mult zgomot pentru a găsi pe cineva cu adevărat interesant. Lăsând deoparte conturile false sau pe cele ale generației snap, trebuie să treci de figuranți nesolicitați, cei care caută discuții superficiale sau agramații.

Adria Rus (foto: Dan Grigore pentru Entrigd, Cluj 2018)

Ca să atragi doar oameni care își doresc cu adevărat să te cunoască, interesele tale trebuie să se regăsească în profilul tău. Gândește-te la toate conturile dubioase sau false pe care le-ai întâlnit de-a lungul timpului.

Timpul pe care îl investești în prezentarea ta spune ceva despre timpul pe care ești dispus să îl investești într-o relație, de orice fel.

O relație autentică are nevoie de timp și dedicare din partea ambilor parteneri pentru a crește, iar prezentarea ta și modul în care interacționezi îți influențează șansa de a cunoaște oamenii cu adevărat potriviți.

Despre tine — așa e, nimănui nu-i place să vorbească despre sine dar un bio descriptiv te va scuti de conversații de complezență sau dubioase. Pentru cei ce își doresc să te cunoască, va fi binevenită orice sugestie care le spune cum să înceapă o conversație și ce lucruri aveți în comun.

Așa că, acordă-ți un moment și gândește-te ce pasiuni ai, sau ce reușite. Ce lucruri sunt cu adevărat importante pentru tine sau ce principii stau la baza alegerilor tale. Nu în ultimul rând, ce îți dorești să găsești în cealaltă persoană. Cei care reușesc să transmită aceste lucruri printr-o descriere coerentă demontează mai mult decât bune abilități lingvistice.

Du-te mai departe- dacă vrei să atragi oameni pe filmul tău, e bine să știi ce așteptări au ceilalți și cum poți îi poți atrage. Structurează descrierea în paragrafe, folosește un ton prietenos și deschis, invitându-i pe ceilalți la o conversație. Folosește și câteva emojis sugestive

Când a fost ultima dată când cineva ți-a trezit interesul cu o întrebare, sau te-a captivat de la prima frază? Scoate-ți latura amuzantă, ciudată sau entuziasmată la suprafață și descrie-te sincer.

Pune la rândul tău o întrebare, de ce sa nu faci primul pas de acum?

Foto: shutterstock.com

Poze- probabil cele mai supraestimate resurse. Dacă știi diferența dintre poze pentru prieteni, profesionale sau private, nu vei avea nicio problemă aici. O galerie care să arate mai multe laturi ale tale, de la pasiunea pentru pictat, la plimbarea cu câinele sau din călătoria de vara trecută dau ocazia celorlalți să te cunoască în mai multe ipostaze.

Pune și câteva alături de prieteni dar nu exagera cu selfie-urile și filtrele cu animale. Aici ai ocazia să spui cât mai multe povești despre tine și cum îți petreci timpul!

Primii pași- sunt acele cazuri în care începi o conversație care durează ore întregi și subiectele se leagă foarte ușor. De multe ori însă, conversația devine monotonă imediat după primele replici. Dacă te simți incomod deseori și nu știi exact cum să continui conversația, evită replicile generice și încheie cu întrebări oricând poți.

Găsește ceva ce aveți în comun și începe conversația de acolo, fii amuzant și de ce nu îndrăzneț!

Foto: shutterstock.com

În final- ai cunoscut pe cineva care e interesant și aveți pasiuni similare. Scopul final e să afli dacă sunteți cu adevărat compatibili, iar discuțiile prelungite despre subiectele care vă atrag pe amândoi nu oferă un răspuns. Nu vei știi decât atunci când vă veți întâlni și îi vei studia gesturile, cum relaționați și dacă există chimie cu adevărat.

Așa că, planifică o întâlnire casual sau faceți schimb de numere de telefon și planificați un prânz lejer. Fii natural și vezi cât de multe lucruri aveți defapt în comun!

Nu în ultimul rând, alege o aplicație potrivită pentru tine și așteptările tale. Există una dedicată pentru aproape orice nișă de interese și mai multe stiluri de comunicare.

Entrigd este aplicația dedicată experiențelor autentice, între oameni cu valori și interese similare. Într-un spațiu sigur, în care sunt acceptați doar utilizatorii validați, susținem interacțiunile sincere, care provoacă curiozitate, bucurie și apreciere. Dacă ai iPhone și ești din București sau Cluj-Napoca o poți descarca din AppStore.

Entrigd pentru iPhone
Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade