LOTERIE DE CRĂCIUN

As seen on #diezmd and Apostu

Profita de sansa de a cistiga un Moto X Developer Edition 32 GB si de a face un om al strazii fericit. Cu doar 10 lei! Asta e mai putin decit costa o cafea :).

Ideea e urmatoarea:

Participa la aceasta loterie iar la final vei face un om al strazii sa simta si el sarbatorile de Craciun + ai sansa sa cistigi un Moto X.

Detalii despre telefon aici: http://www.gsmarena.com/moto_x_developer_edition_for_gsm_networks_is_now_available-news-6835.php

Poze reale aici: https://goo.gl/VFRVr1

Telefonul are starea 8/10. A fost procurat nou in Decembrie 2015. Folosit de mine pina acum. In complet incarcator compatibil + 8 pelicule de protectie


Cum participi:

1. Suplineste contul de BPAY, nr 11208414 cu suma de 10 lei. Cauta sistema de plata BPAY in meniul terminalelor (pot fi găsite in majoritatea alimentarelor de pe la noi sau centre comerciale) si achiti in contul 11208414

1.1 Sau te poti inregistra online pe bpay.md, suplini contul tau nou creat cu 10 lei de pe cardul de la orice banca din MD, pe care ulterior ii transmiti din contul tau pe contul meu (11208414)

2. Dupa ce ai achitat completeaza formularul dat cu detalii referitor la plata https://goo.gl/y8Kdnb

Lista cu cei inregistrati deja o puteti gasi aici


Bonus:

1. Share Public la aceasta postare pe profilul tau. In cazul in care cistigi iti dau telefonul + 50 lei.

2. Share pe Twitter apasind acest link (https://goo.gl/nr0M6x). In caz ca cistigi iti returnez 10 lei inapoi

3. Da tag la un prieten (sau mai multi) la postarea de aici. In cazul in care cistigi iti returnez 10 lei inapoi.


Detalii despre loterie:

a. Dupa ce achiti completezi formularul dat https://goo.gl/y8Kdnb

b. Extragerea va avea loc imediat ce se inscriu (suplinesc contul de BPAY) cel putin 450 participanti

c. Jumate din suma adunata va fi folosita pentru a face un om al strazii sa simta sarbatorile de Craciun. Vom face publică cumpărarea și alegerea persoanei care benificiază de ajutor printr-un live pe facebook.

d. extragearea va avea loc cu ajoturul programului https://www.random.org/. Va fi postat live video pe facebook cu extragerea.

e. poti cumpara mai mult bilete achitind de mai multe ori a cite 10 lei dupa care completezi formularul dat (https://goo.gl/y8Kdnb)cu datele fiecarui cec. Cu cit mai multe bilete procuri cu atit iti maresti sansele de cistig. Nu uita ca e necesar sa completezi formularul cu datele fiecarui cec.

f. Trebuie sa ai 18+ ani

f. In cazul in care timp de 2 saptamini nu se aduna nr necesar de participanti banii vor fi returnati pe contul de BPAY https://www.bpay.md/ru/catalog/top iar omul strazii va primi placintele si ceai fierbinte.

Va fi necesar ca sa va inregistrati si eu va trimit suma inapoi pe contul vostru nou creat sau cel existent daca deja il aveti.


Notă:

Participind la prezenta loterie confirmati tacit ca nu aveti si/sau nu veti avea pretentii referitor la modul de desfasurare a acestei loterii.


Update cu poze