57 — ETSⓇ TOEIC TEST — ANSWER SHEET

If you are full of write answers on a piece of paper here are a free digital TOEIC Answer Sheet with some useful information.

You can copy to any text editor like Sublime Text 3 and to become more productive on your training.

The filled answer sheet is one from one of my studies on TOEIC. Have a good day!

1 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 26 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 51 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 76 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
2 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 27 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 52 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 77 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
3 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 28 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 53 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 78 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
4 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 29 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 54 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 79 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
5 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 30 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 55 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 80 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
6 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 31 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 56 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 81 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
7 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 32 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 57 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 82 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
8 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 33 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 58 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 83 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
9 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 34 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 59 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 84 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
10 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 35 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 60 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 85 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
11 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 36 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 61 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 86 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
12 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 37 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 62 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 87 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
13 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 38 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 63 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 88 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
14 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 39 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 64 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 89 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
15 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 40 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 65 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 90 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
16 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 41 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 66 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 91 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
17 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 42 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 67 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 92 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
18 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 43 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 68 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 93 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
19 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 44 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 69 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 94 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
20 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 45 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 70 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 95 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
21 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 46 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 71 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 96 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
22 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 47 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 72 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 97 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
23 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 48 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 73 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 98 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
24 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 49 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 74 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 99 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ
25 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 50 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 75 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ 100 Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ

SAMPLE ANSWERED SHEET https://www.youtube.com/watch?v=k1taTAA7vRI&t=1316s
1) D 2) C 3) A 4) C 5) B 6) A 7) B 8) B 9) C 10) B 11) B 12) B 13) C 14) A 15) A 16) C 17) A 18) A 19) B 20) C 21) C 22) C 23) C 24) C 25) C 26) B 27) A 28) C 29) B 30) B 31) A 32) C 33) B 34) B 35) C 36) B 37) A 38) B 39) B 40) C 41) C 42) D 43) C 44) B 45) A 46) D 47) B 48) D 49) B 50) B
51) B 52) B 53) D 54) D 55) D*(See below) 56) B 57) D 58) C 59) C 60) B 61) A 62) B 63) A 64) D 65) B 66) C 67) C 68) A 69) A 70) C 71) C 72) D 73) C 74) C 75) B 76) B 77) B 78) C 79) C 80) B 81) B 82) D 83) D 84) C 85) B 86) B 87) D 88) D 89) C 90) D 91) A 92) C 93) B 94) D 95) B 96) B 97) A 98) D 99) D 100) D

⓵ 1 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓ 26 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 51 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 76 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓
 2 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 27 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 52 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ❌ 77 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓
 3 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 28 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 53 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓ 78 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ❌
 4 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 29 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ❌ 54 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓ 79 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ❌ 
 5 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 30 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 55 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓ 80 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓
 6 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 31 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 56 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 81 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓
 7 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ❌ 32 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 57 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓ 82 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ❌
 8 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 33 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 58 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 83 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓
 9 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 34 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 59 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 84 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ❌
 10 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ❌ 35 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 60 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 85 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓
 ⓶ 11 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 36 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ❌ 61 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 86 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓
 12 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ❌ 37 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 62 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 87 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓
 13 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 38 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 63 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 88 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓
 14 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 39 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ❌ 64 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓ 89 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓
 15 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 40 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 65 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 90 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓
 16 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ ⓷ 41 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 66 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 91 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ❌
 17 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 42 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓ 67 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 92 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓
 18 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 43 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ❌ 68 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ 93 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓
 19 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 44 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 69 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ❌ 94 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ❌
 20 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 45 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ✓ ⓸ 70 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 95 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓
 21 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 46 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓ 71 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ❌ 96 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓
 22 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 47 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 72 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ❌ 97 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ❌
 23 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 48 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ❌ 73 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ❌ 98 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓
 24 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 49 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 74 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 99 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ❌
 25 Ⓐ Ⓑ 🅧 Ⓓ ✓ 50 Ⓐ 🅧 Ⓒ Ⓓ ✓ 75 🅧 Ⓑ Ⓒ Ⓓ ❌ 100 Ⓐ Ⓑ Ⓒ 🅧 ✓

Result: 22 ❌ 88 ✓ [ 88% ] GREAT!

Listening 👂 (100 questions)
 ⓵ — Photo Section (10 questions)
 ⓶ — Question and Response Section (30 questions)
 ⓷ — Short Conversation Section (30 questions)
 ⓸ — Short Talk Section (30 questions)

Reading 👁 (100 questions)
 ⓵ — Fill-in-the blank sentences (40 questions)
 ⓶ — Paragraphs (12 questions)
 ⓷ — Reading Passages (48 questions)

Resource: http://ecpmlangues.u-strasbg.fr/TOEIC.html

WRITING WRITING
Scaled Score Proficiency Level
0–30 1
40 2
50–60 3
70–80 4
90 –100 5
110 –130 6
140 –160 7
170 –190 8
200 9

SPEAKING SPEAKING
Scaled Score Proficiency Level
0–30 1
40–50 2
60 –70 3
80 –100 4
110 –120 5
130 –150 6
160 –180 7
190–200 8