6 Bune practici pentru a deveni un online shopper profesionist! — Partea 2

Cum din ce in ce mai multa lume a inceput sa-si comande online produse, de la electronice pana la mancare, este timpul ca si tu sa devi un profesionist al cumparaturilor online; in ceea ce priveste lumea fashion/carnaval.

4 — Autentic100%

Nu uita sa-ti completezi intotdeauna tinuta, nu tot timpul costumele contin toate accesoriile din poza, citeste cu atentie descrierea produsului si afla ce contine.

http://www.fabricademagie.ro/costum-zeita-spartana-leg-avenue.html

Ca de exemplu acestui costum ii lipseste sabia, o zeita luptatoare spartana fara arma nu poate castiga o batalie. De asemenea pentru a accentua frumusetea zeitei si pentru a-ti completa deghizarea poti alege o peruca colorata viu.

5 — Cauta dupa marca ta preferata

Unele costume licentiate, mai ales cele de super eroi sunt confectionate de mai multi producatori. Daca tie iti place o anumita marca, nu uita poti cauta dupa producatorul preferat. Desi sunt originale fiecare are propria viziune asupra unui super erou, ca de exemplu Harley Quinn.

Rubies — http://www.fabricademagie.ro/costum-brigada-sinucigasilor-harley-quinn.html

Leg Avenue — http://www.fabricademagie.ro/costum-harley-quinn-hipster-leg-avenue.html

Alege costumul potrivit stilului tau sau fizionomiei tale. Harley este intr-adevar un personaj unic si asa trebuie sa ramana.

6 — Cum sa alegi marimea perfecta pentru tine.

Exista anumite metode de masurare, mai ales cand vine vorba de ceva comandat special pentru tine. Iata un scurt tutorial pentru o masuratoare corecta. Niciodata nu-ti vei mai comanda ceva mai mic sau mai mare ci perfect pentru tine.

Pentru partea 1 — https://medium.com/@fabricademagie/6-bune-practici-pentru-a-deveni-un-online-shopper-profesionist-partea-1-cc9f903d2cac#.g3n04kyr3