Alleen vrouwen shoppen online

Online shoppen is alleen ontwikkeld voor de vrouw! Er zijn veel vrouwen die online shoppen. Misschien zijn het er wel net zoveel als offline shoppende vrouwen. Dat weet ik niet. Wat ik wel weet ik dat alle vrouwen die online shoppen, dat op dezelfde manier doen:

Ze zoeken, door lekker op het web “rond te snuffelen”.
Gooien met 1 klik alles, maar dan ook alles wat hen maar enigszins leuk lijkt, in hun winkelmandje en met hetzelfde gemak rekenen ze af. “Zo’n gezellig en fijn gevoel.”

“Je kan het namelijk gewoon thuis laten bezorgen en weer terugsturen als je het niks vindt.”

Makkelijk zat. Maar wat deze vrouwen niet door hebben; en wij, de mannen die alleen maar shoppen voor schroeven, vlees, staal en hout, WEL, is dat dit natuurlijk het verdienmodel van de online winkels is. 
Wow wat een lange zin en wat een moeilijke leestekens. Lees hem anders nog een keer woord voor woord.

Veel vrouwen zullen uiteindelijk toch verliefd worden op het net aangekochte stuk of ze zijn te lui om het weer terug te sturen.

Een vriendin van mij kocht laatst schoenen online. Helemaal blij was ze met dit pakketje, ze ging ze deze keer zeker houden. Het was een lange zoektocht en er waren al meerdere pakketjes vooraf gegaan.

“Eigenlijk slaat het nergens op want ik heb ze ook al in het wit”, merkte ze zelf op.

Deze net bestelde schoenen zijn maar een tussendoortje. De schoenen die ze echt zocht zijn nog niet gevonden. EN er staan nog 6 paar schoenen in de gang met elke nog een extra identiek paar in een andere kleur.

Heb jij ooit wel eens die boormachine, die je eigenlijk helemaal niet nodig had, gekocht en dan niet alleen de donkergroene uitvoering maar ook gelijk de roze variant?

Let the search continue.