Fotohoot.com

Karta Nikon CFexpress 660GB

Prezantimi i kartës së re Nikon 660 GB CFexpress Type B. Kjo kartë memorie me performancë të lartë është krijuar për të përmbushur kërkesat e shkrepjes me shpejtësi të lartë dhe regjistrimit të videos 8K, në kamerat pa pasqyrë kompatibil të serisë Z.

Karta CFexpress Type B e Nikon 660 GB arrin shpejtësi leximi deri në 1700 MB/s dhe shpejtësi shkrimi deri në 1500 MB/s. Ideale për regjistrimin e videove mbi 8K me shpejtësi të lartë të kuadrove — ose regjistrim të vazhdueshëm me shpejtësi të lartë si të fotove JPEG Fine/Large ashtu edhe të imazheve RAW me efikasitet të lartë.

Për më tepër vizitoni: https://www.nikon.co.uk/en_GB/product/accessories/mirrorless/others/nikon-660-gb-cfexpress-memory-card-type-b

--

--