Cea mai bună pizza din Constanţa (2/2)

Părerea ta contează pentru noi! După feedbackul consistent primit pe Facebook la ultimul nostru articol legat de locurile cu cea mai bună pizza din Constanța, am decis să facem o a doua rundă de propuneri, de data aceasta incluzând și sugestiile tale.

Iată, aşadar, în ce alte locuri mai poţi savura o pizza bună în Constanţa:

Peninsula Bistro, Restaurant & Lounge

Peninsula Bistro, Restaurant & Lounge (Blvd. Tomis 41, zona Piaţa Ovidiu) este un loc foarte plăcut, chiar în centrul vechi al oraşului, aproape de Lupoaică.

Găseşti restaurantul la parterul unei clădiri frumoase cu un stil aparte, ce-ţi transmite eleganţă şi bun gust. Specificul este mediteranean, iar meniul cuprinde multe sortimente de pizza, salate proaspete, fructe de mare, specialități cu trufe, supe, paste, risotto, peşte şi multe altele.

Ambientul este deosebit, preparatele sunt gustoase, muzica este de calitate, servirea promptă, totul emană finețe şi bun gust, plus o curăţenie impecabilă. Preţurile sunt un pic peste medie (pizza costă între 20–40 de lei), dar merită din plin.

Bistro Evo

Bistro Evo (Blvd. Tomis 16, în zona Piaţa Ovidiu, Centrul Vechi) este un local proaspăt deschis în Constanţa, cu un decor “industrial” foarte interesant şi comfortabil. Sunt şi câteva mese drăguţe pe terasă, dacă vrei să mănânci afară, bucurându-te de soare.

Pe lângă tot felul de sortimente de pizza, la preţuri între 23–26 de lei (inclusiv pizza cu fructe de mare), mai poţi mânca aici şi specialităţi de rață cu sosuri fine, costiţe afumate, preparate din fructe de mare şi multe alte bunătăţi.

Papa Ricardo Pub & Pizza

Papa Ricardo Pub & Pizza (Blvd. Tomis 14–16, aproape de Piaţa Ovidiu, în Centrul Vechi) se află într-o locaţie interesant decorată. Ambianţa este plăcută, cu muzică bună şi personal foare amabil. Timpul de aşteptare însă este un pic mai mare faţă de alte locaţii similare.

Au diverse sortimente de pizza, cu preţuri între 20–30 de lei. În plus, mai poţi mânca aici nişte burgeri foarte gustoşi, paste şi eclere cu mascarpone foarte bune.

Pizza Evo

Pizza Evo (Blvd. Al. Lăpuşneanu 104) face o pizza foarte gustoasă, coaptă în cuptor cu vatră, la foc de lemne. Localul este amenajat în stil fast-food cu terasă, dar se pretează mai mult pentru take-away.

Poţi alege din 30 de reţete de pizza, multe dintre ele absolut noi şi la preţuri între 20–28 de lei. Mai găseşti şi paste, fructe de mare, salate şi sandwich-uri bune. Au program non-stop.

Nove Pizza

Nove Pizza (Str. Răscoalei 1907 nr. 9, vis-a-vis de fostul magazin Billa, acum Carrefour Market, în staţia de autobuz) este o locaţie deschisă de curând. Aici găseşti preparate din bucătăria italiană, în special nişte pizza uriaşe de 50 de cm, din care poţi lua la gramaj.

Mai poţi mânca aici şi nişte sandwich-uri proaspete şi foarte gustoase. Vestea bună e că în curând vei putea comanda preparatele de la Nove Pizza direct de pe Fudoo.com!

Poftă de pizza!

Sperăm că te-am făcut curios să încerci pizza dintr-una (sau din toate!) din aceste locaţii şi aşteptăm impresiile tale! Ce ţi-a plăcut, ce nu, ce se poate îmbunătăţi, orice feedback constructiv e binevenit!

Like what you read? Give Fudoo a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.