Dikur Shqiptare dhunohesh dhe masakroheshin per te humbur identitetin e tyre , sot ka ndryshuar forma Shqiptare ende ne nje papunsi mbytese ne nje munges mbeshtetje te frikshme nen qeverisje qe as partit e tyre nuk u cojn zerin , nje realitet qe i detyron te ndjehen te huaj ne token e tyre , kto jan te vertetat qe smund ti mohoj askush as ata qe flasin bosh per mbrojtjen e te drejtave te Shiptareve e as ata qe zihen flokesh per nje post ne qeveri ky eshte realiteti i dhimbshem.

“Shqiptaret e Maqedonis”

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Futo’s story.