Deri më tani protestat i mbështesin: LR-PDSH, RDK, 
Shoqata e ish të burgosurve dhe të përndjekurve politik shqiptarë në Maqedoni
Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (OVL-UÇK)
Shoqëria Civile…

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Futo’s story.

Responses
The author has chosen not to show responses on this story. You can still respond by clicking the response bubble.