Bemutatkozás

Szia!

Szántai Gábor vagyok, ex-lusta ember, 2x-s maratonista futó, hobbi sportoló, tudatos fiatal és nagyon Budapest mániás.

Sport történetem

Korábban végtelenül lusta ember voltam, kerültem a sportolást, hát még a futást! Aztán egyszer (néhány fontos tényező hatására) elkezdtem futni és rá 367 napra maratonista lettem Belgrádban… egyszerűen megszerettem a futást és a testmozgást. Életmódváltásom 1,5. születésnapján futottam a második maratonomat Budapesten. Említettem, hogy Budapest mániás vagyok? :)
Azonban a két maraton után nem az ultramaratont céloztam meg, hanem azt, hogy ezt a “bárhonnan bárhová” érzést átadjam minél több embernek.

2018-as fő célom az, hogy legalább 1000 embernek segítsek ugyanezt az érzést, ezt a fejlődést átadni, hogy a saját életükben érjenek el sikerélményt.

Ezt két csatornán keresztül érem el,

  1. SPORTNETWORKING YouTube csatorna (ingyenes sportmotiváció)
    Maratoni kedvcsináló:
    2017 Budapest maraton
  2. a második pedig a HOGYAN KEZDJEK EL SPORTOLNI? videókurzus, amiben segítek neked (újra) elkezdeni sportolni, kitartani a mélypontokban és elérni a SAJÁT sikereidet.
    A hangsúly a sajáton van, ugyanis nem csak általános infókat osztok meg Veled, hanem segítek megtalálni azt a sportot, ami igazán a Te sportod, amit Te a legjobban élvezel! Hiszen ezen a területen tudsz a leggyorsabban és legkönnyebben sikereket elérni!
    Érdekel mindezt hogyan tudod elérni? Nézz bele a videókurzusba! :)

Ezen kívül imádok írni, biciklizni, túrázni, evezni, főleg kajakozni, új dolgokat kipróbálni, tanulni, fejlődni, fotózni, a tudásomat és a tapasztalataimat megosztani másokkal, kapcsolatokat építeni…

és ezen kívül még ezernyi szuper jó dolgot csinálok és fogok csinálni, de még nem minden publikus, úgyhogy ha kíváncsi vagy, kövess a lenti platformokon:

Kövesd a hashtageket! #hogyankezdjekelsportolni #sportnetworkingfb #gáborosan #utazásgáborosan

Bízom benne mihamarabb személyesen is találkozunk, addig is élvezd az életet! ;)

Mosolygós napot! :)

#gáborosan