Mi az a TFSK foci?

Egy olyan kezdeményezés, ahol tudatos fiatalokból álló játékosok játszanak egy utcai focipályán.

Rengeteg embertől lehet azt hallani, hogy “mennék sportolni, de nincsen kivel…”. Nos, két (pozitív) opció van ilyenkor, vagy szervezel saját magadnak egy olyan közösséget, akikkel el tudsz menni sportolni, vagy eljössz a Tudatos Fiatalok Sportközössége eseményekre és így a szervezés adta nehézségek nem téged terhelnek. Neked egyetlen dolgod van, mégpedig az, hogy valóra váltsd a régi vágyadat, hogy újra jó arcokkal focizhass.

Ebben a szellemiségben találkoztunk június második vasárnapjának délutánján a Városligetben. A közös találkozópont a Műjégpálya bejárata előtt volt, mert az sokan ismerik, majd onnan együtt sétáltunk el a focipályához. Röviden bemelegítettünk, majd elkezdtük a játékot. Az időjárás támogatott minket abban, hogy akkor játszunk, amikor jól esik, ugyanis a játék elkezdése után nem sokkal eleredt az eső — szerencsénkre csak a vihar széle kapott el minket így csak kicsit áztunk el.

A játékot 2*3-as csapatban játszottunk és egy laza 5–3-s meccset játszottunk. A visszajelzések alapján jól sikerült a játék és a többi játékos is már nagyon várja a következő havi focit.

Folyamatos sportmotivációért kövesd a @sportnetworking_ Instagram profilt! A TFSK eseményekről készült mini Instastorykat is itt tudod megnézni!

A futócipőd legyen Veled!

#gáborosan


Ismerj meg! ☺ Szántai Gábor — Bemutatkozás

El akarsz kezdeni sportolni, de nem tudod hogyan? Elkészítettem a megoldást. Kattints ide!

Kövesd a hashtageket: #hogyankezdjekelsportolni #tudatosfiataloksportközössége #sportnetworking #gáborosan