Camera IPhone 6 Putere de Scanare Bank Citește Marcare Punțile

Iti place folosind iPhone telefon mobil? V-ați cunoscut vreodată că banca de putere, poate fi un aparat de fotografiat practic de scanare pentru tine de a citi punțile marcate de scanare a? Magic Iphone 6 (plus) banca de alimentare noi de aprovizionare vă poate ajuta să faci asta.

Din prezentării, în IPhone 6 putere cardurile bancare poker cititor la fel ca și la fel ca o bancă de putere normală, deoarece este procesat cu o banca de alimentare regulată și este introdus un aparat de fotografiat lentilă de scanare de înaltă definiție, în interior, fără a răni apariția ei la toate. Se poate folosi de mult timp și nu este nevoie să vă faceți griji că va brusc bateria în jocurile de poker. Am putere vine oprit, acesta va alarma vă secretă, treptat, și vă puteți încărca. Ea au diferite frecvențe de scanare și puteți alege unul care vă place. În cazul în care cărțile marcate sunt la distanță sale de scanare, acesta le va scana automat și transmite semnalul către analizor de poker pentru a decoda. Apoi, puteți obține rezultatul secret.

distanța sa de scanare, de obicei, se află în 20–35cm sau 40–60cm, dacă doriți să aveți nevoie specială de scanare gama, trebuie doar să ne spuneți și o putem personaliza pentru tine perfect.