SkinCoin : Universele Cryptocurrency gebaseerd op Ethereum
Voor directe handel van CS: GO, Dota 2-skins en weddenschappen op eSports-evenementen

Goed nieuws voor degenen die van online games houden. Want nu zal hij SkinCoin presenteren, welke podderzhka u in staat stelt om leer op CS en DotA 2 te kopen.

Wie weet het op dit moment niet, spellen ?

Het spel is bijna in het belang van gamers. Maar veel spelers zijn nog steeds verward en teleurgesteld om hun favoriete huiden te kunnen kopen?
Nu kunnen echte munten u helpen om SKINCOIN (leer) te zijn op het Ethereum osvobodny blockchain platform. Tokens kunnen worden gebruikt voor het verhandelen van spelletjes, het kopen of verkopen van leer, het maken van gokken weddenschappen en weddenschappen platforms. Enkele informatie voor degene die niet weten over leer. Maar ik denk dat bijna iedereen die van het spel houdt, al weet en weet van het woord huid.

Wat zijn de huiden?

Skins zijn virtuele items die kunnen worden gebruikt in games zoals Counter Strike: Global Offensive (CS: GO), Dota 2, Team Fortress 2. De term “skin” is afgeleid van de typische functie van deze virtuele items: het verschijnen van een Speler in game avatar, wapens of apparatuur.

Bijvoorbeeld: hieronder is een afbeelding van het “stock” pistool dat gebruikt wordt als een wapen in CS: GO. Spelers kunnen ervoor kiezen om die voorraadpistool te vervangen door unieke vellen van het pistool dat het uiterlijk van het pistool verandert, zoals in de afbeeldingen wordt getoond.

Leer is een element dat meestal varieert in de kosten bedrag van een paar cent tot enkele duizenden dollars. Game-ontwikkelaars kunnen niet worden gebruikt om de huid in contanten te veranderen.

Skin Gambling Industry Development

Volgens Eilers & Krejcik Gaming, in een onderzoeksbedrijf, gebruiken meer dan 3 miljoen mensen skins ter waarde van 2,3 miljard dollar voor e-sportresultaten tegen 2015. In 2016 is dit cijfer verdubbeld en bereikt 5 miljard dollar. Volgens de analyse van Eilers & Krejcik Gaming en Narus Advisors is ongeveer 40% van de totale 5 miljard markt in 2016 inzet voor wedstrijdresultaten en cybersporttoernooien. Spelers krijgen meer Skin wanneer ze hun team winnen.

Een goede groei voor belangrijke leren gokken producten in combinatie met een reeks kleine inzetten op de cash side, zullen in de basket esports basket volgen naar het hoogste verticale niveau van online gokken tegen 2020.

Met name alle gevallen vereisen de verplaatsing van relatief eenvoudige gokproducten naar een bredere sportfans base, en alle hebben gemiddeld of gemiddeld gemiddelde gemiddelden nodig, gewone online boekboek klanten aankopen.

Hoe Skins gebruiken ?

  1. Spelers “storten” vellen op betting sites van de huid (populaire soorten sites, waaronder sportboeken, sweepstakes, roulette en munten) door het overbrengen van skins naar betting sites.
  2. Gokken met behulp van hun vooraf opgeslagen of opgeslagen huid (een soort interne valuta die spelers ontvangen in ruil voor hun huid).
  3. Als ze winnen, worden ze betaald met extra vellen, die ze “uitbetalen” door te vragen dat de betting sites overdracht naar de speler terugvallen.

Na het hebben van een huid in stoomrekening

  • Laat de huid inactief op uw account.
  • Huid kan gebruikt worden om het uiterlijk van wapens te veranderen.
  • Kan schoenen met andere spelers verhandelen.
  • Verkoop vellen op de stoommarkt voor stoomkredieten (niet contant geld) dat gebruikt kan worden om stoom en andere spelletjes via Steam te kopen.
  • Betaal geld op sites van derden buiten Stoom en verdien echt geld.

Meer info kan de site bezoeken :

POST DOOR : Gatot84

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1023196