Vragen van consumenten op Twitter.

Smaakvol Noord-Holland; één platform waarop we samenwerken, delen en verbinden

Heeft u de tijd niet om de verhalen en blogs te lezen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Smaakvol Noord-Holland en ontvang 2x per maand de leukste blogs en activiteiten in uw mailbox.

Veel horeca en voedselproducenten zoeken naar manieren om de consument te binden, maar weten niet hoe ze de consument bij de onderneming moeten betrekken. Omdat de consument toegang heeft tot veel informatie maar gedwongen wordt om antwoorden te vinden op verschillende websites krijg u als ondernemer slechts een kleine kans om contact te leggen en hen te binden aan uw onderneming. Daarnaast doet de consument steeds vaker direct online aankopen via de smartphone, ook hier laten veel ondernemers kansen liggen.

Google zegt:
‘Gevonden worden door Google werkt het beste met unieke en waardevolle content.’

Waarom één platform?

Smaakvol Noord-Holland is het platform dat food, horecaondernemers en consument verbindt. Op Smaakvol Noord-Holland verzorgen wij de unieke en waardevolle content voor uw onderneming. Door de consumenten via blogs, nieuwsbrieven en social media over uw bedrijf en de regio te informeren, stimuleren wij de betrokkenheid van de consument bij uw onderneming.

Door samen te werken met diverse food en horecaondernemers uit de regio Noord-Holland, bereiken wij een aanzienlijk grote groep consumenten voor uw onderneming. Wij organiseren activiteiten, bijvoorbeeld een gezamenlijke streeklunch en verkopen borrelplanken met uw producten. Daarnaast krijgt u krijgt als horecaondernemer inkoopkorting op streekproducten. Dit zijn slecht enkele voorbeelden die wij samen met u en voor u onderneming bedenken.

Een borrelplank met producten van verschillende leveranciers uit Noord-Holland.

Met Smaakvol Noord-Holland krijgt u de gelegenheid om uw onderneming en producten heel gericht en persoonlijk onder de aandacht van duizenden consumenten te brengen, waarvan bekend is dat zij interesse hebben in (ambachtelijke) streekproducten.

Een community met een gedeelde passie.

Voor meer informatie bezoek www.horecacitymarketing.nl 
of bezoek het platform op
www.smaakvolnh.nl
Volg Smaakvol NH ook op Twitter:
@SmaakvolNH