Trump i el seu propòsit d’una Amèrica fabulosa

Trump: “Lamento que haguéssiu d’esperar-me”

9 novembre, 2016

Un discurs, en el que les alabances a les persones afins a la seva causa és recordat en cada moment. Un discurs dedicat a tots aquells homes i dones treballadors, de qualsevol raça, religió o antecedent, que estimen el seu país i que volen un futur millor per si mateixos i per les seves famílies; Trump afirma que complirà amb les expectatives de tots aquests que volen que el seu govern estigui al servei i serveixi a la gent.

A mida que avança el discurs, Trump comença a entrar en matèria i promet que serà el president de tots els estadounidenses, donant èmfasi a la importància que per ell té això. En paraules de Trump:

“Treballant junts, començarem la tasca urgent de reconstruir la nació i a renovar el somni americà”.

Acte seguit, no perd l’ocasió de recordar-nos que és un home de negocis i, rere aquesta experiència ha après a trobar el potencial en projectes i persones de tot el món… i que això mateix ho vol traslladar al seu país, el qual té un potencial enorme i el de cada ciutadà (donant èmfasi al somni americà).

Anuncia que el seu propòsit, al llarg del seu mandat, és el de ser els millors del món a partir d’un nou creixement i renovació social: arreglaran centres urbans, reconstruiran ponts, carrers, túnels, aeroports, escoles, hospitals. També promet crear milions de llocs de treballs. I finalment, atendran als seus veterans –els quals se’ls dirigeix més alabances.

I rere explicar alguns dels seus propòsits socials, comença a parlar del seu pla econòmic, en el que afirma que doblarà el seu creixement tot tenint l’economia més forta del món.

“Cap somni és massa, cap desafiament és massa gran. Res del que volem per al nostre futur està més enllà del nostre abast. Amèrica ja no acceptarà res a menys que el millor”

I aquestes han sigut les úniques paraules que ha dedicat a parlar del seu nou govern, de la seva política i del que espera fer a Amèrica. Paraules extretes del gran somni americà amb moltes promeses i sense un pla que els ajudi a arribar a la seva fi. Paraules de grandesa i sobretot d’uns Estats Units “fabulosos”.

Trump acaba el seu discurs, tal i com començava, amb les alabances a tots els que han estat al seu costat i l’han ajudat a estar on és; ara però, aquells més propers: a la seva família i al seu equip.