Growth Hacking Ghost

Digital marknadsföring & tillväxt, måste det vara så svårt? Inte alls.

Jag får dagligen frågan “Men hur gör man då?”. Genom att följa mig på denna sidan så kommer jag varje vecka att exklusivt presentera tips (“growth hacks”) för hur påbörjar sin resa mot digital lönsamhet.

Ge inlägget 3 minuter av din tid så ska jag förklara mer.

Så vad innebär det mer konkret att skapa lönsamhet? Låt oss hålla det enkelt: Du har en produkt som säljs för 1000 kr med en marginal på 60% (600 kr). Förutom att sälja produkten så är det alltid minst lika viktigt att bygga ditt varumärke. Så vad gör du? Ringer en extern byrå som tar ytterligare 30% marginal eller löser det själv? Givetvis löser du det själv, dels är känslan av en lyckad kampanj obeskrivlig men också för att efter varje kampanj som du lanserat så kommer du dra ovärdeliga lärdomar oavsett utfallet.

Bilden ovan är en skärmdump från förra året gällande ett uppdrag jag genomförde med marknadsföring på Facebook. Klientens produkt hade ett försäljningsvärde på 699:- och en marginal på 40%. De gick från ett tidigare försäljningsrekord på 310.000 kr på en månad i försäljning till att nu sälja för strax under 605.000 kr på en månad som nytt rekord.

  • Men det låter ju föör bra för att vara sant?!

Jag hör dig, jag förstår skepsisen och oron för att du hamnat på ännu ett inlägg om hur just du blir miljonär eller andra lukrativa erbjudanden som “bara kräver en prenumeration på 1999:-” eller andra puckade scams. Men när man, som jag, har gjort hundratals fel och faktiskt lärt sig av sina misstag så skapas något speciellt: Erfarenhet & Kunskap. Det här var min största egna kampanj som kostade klienten 164.000 kr men inbringade en total försäljning på över 2.4 miljoner kr under kampanjperioden.

Så hur gjorde jag då? Well, det här projektet är startat för att du exklusivt ska kunna ta del av strategin bakom denna kampanjen. Det kostar absolut ingenting och allt jag begär i gengäld är att du skickar mig ett personligt mail till growth.hacking.ghost@gmail.com med din adress för att jag ska kunna dela med mig av veckovisa tips som alltid tar under 60 minuter att implementera.

Om du ändå känner att det här är svårt i början eller att du vill hjälp med kampanjen så tar jag en fast avgift, men då vill jag att du är beredd att lägga minst 144.000 kr per år alternativt 40.000 kr på en kampanj. Oavsett hur mycket du har tänkt spendera så kommer avgiften vara fast och jag kan garantera positiva resultat. Skicka då ett mail till growth.hacking.ghost@gmail.com så tar vi det därifrån.

Om du har tagit dig så här långt, låt oss då reda ut vem jag är och varför du har minst ett skäl till att tro på mig:

Under mina tio år inom digital marknadsföring & tillväxt så har jag haft en rad olika titlar. Allt från Country Manager, Marketing Manager, Artist Developer, Head of Sales till Customer Success Manager och idag Senior Marknadskonsult. Många olika titlar som säkert säger andra något men arbetet i sig har alltid varit detsamma för mig: Att skapa digital tillväxt och frågar du mig så kategoriserar jag det hellre med en helt annan titel: Growth Hacking Ghost. Jag har och kommer alltid agera bakom kulisserna för några av Sveriges största företag. Har aldrig gjort det här för egen vinning, men med de år av erfarenhet och hundratals misslyckanden så är det nu dags att rulla ut de processer och arbete som krävs för framgång i den digital sfären oavsett om ditt företag idag omsätter 5 miljoner eller 10 miljarder.