Gulvafslibning hos gulvdoktor til billig afslibning priser

Trappeslibning og afslibning af trappetrin realiseres mange gange i forbindelse med slibning af trægulve. Ligesom ved gulvafslibning kan trapper med trætrin afslibes og blive ligesom som nye igen.

Hvad koster en trappslibning

Trappeslibning tager længere tid pr. kvm end en gulvafslibning, og prisen udregnes derfor pr. trin og ikke pr. kvm. Der anvendes vekslende processer til slibning af trapper afhængig af trappetypen. Vi skelner for det meste mellem:

  • Indendørs trapper
  • En trappegang
  • U trappe
  • Trapper behandlet med fernis.

Hvor udføres trappeslibning?

Alle typer trapper i træ kan tåle en afslibning. Den lille trappeforkant samt den horisontale trædeflade afslibes, og altså ikke gelænder, mellemstykker, sidestykker og gerichter med mere.

Afslibning af trappetrin

En indvendig trappe er trapper i et hjem, eksempelvis et hus eller en ejerlejlighed. Hvor derimod en trappegang er betegnelsen for trapperne i en bygning med flere etager. Trapper, der før har været overfladebehandlet med fernis må renoveres med specialmaskiner, udstyr og rekvisitter.

Afslibning af trapper

Afslibning af trapper udføres med en håndholdt sliber, og efter helt samme procedure som ved gulvafslibning. Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af parketgulve:

  • Grovslibning
  • Mellemslibning
  • Finslibning
  • Let slibning
  • Polering

En trappe afslibes 4–5 gange afhængig af slidfladen. Der startes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den oprindelige gulvbehandling. Herpå afslibes der med finere og finere sandkorn, indtil finishen er iorden.

Støv og trappeslibning?

Afslibning af trappe støver lidt mere end en typisk afslibning af gulve. Det skyldes at der benyttes mindre håndholdte maskiner, med lille sugekapacitet. overfladeslibningen afsluttes med støvsugning af alle vandrette overflader, hvorfor støvmængden vil bære ganske lidt.

Skal en trappe behandles?

Umiddelbart efter slibningen, må der udføres en behandling efter ønske. Her kan der vælges imellem lud, olie, lak eventuelt med hvidpigment. Hvid lak, hvid lud og hvid olie er afholdte overfladeløsninger til ethvert hjem. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og trappeslibning?

Prisen på afslibning af trapper og trappeslibning afhænger af trappens størrelse og karakter samt hvilken behandlingsløsning som vælges. Få billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.