Mivel lehet levenni a lábamról?

Mondjuk ha egy társkeresőn a felrakott csoportképeken te vagy a legjobb pasi. Vagy legalább megtalállak a képen és nem 5 fotód van amin ugyanazok az emberek vannak.

Levett

De viccet félretéve, ami szintén fontos, hogy ha a képeken nagyon dögös, férfias macsónak mutatod magad akkor szerintem az a minimum, hogy ne kiszedett szemöldökkel, kifestett körmökkel és miniruhában jelenj meg a randevún. Ugyanitt ha a képeken egy 75 kilós jóképű srác van akkor a randira nem egy 120 kilós ápolatlan ürgét várok, aki valaha volt 75 is de azóta eltelt 10 év. Friss fotóval teljes a siker.

Ha nincs egy darab Snapchat-filteres képed sem, az is sokat dob a megítéléseden, hidd el. Meg ha nem homályos az összes képed.

Nagyon pozitív tud az is lenni ha valaki nem csak mondja, hogy ő komoly kapcsolatot keres és nem akar egyből ágyba ugrálni. Mert az elég kiábrándító ha rögtön az első randin, 5 perc után már dobálná le a ruháit és csak a szexről lehet vele beszélgetni.

Külsőségekben a szép formás láb alap, az ápolt körmök szintén. Sokáig volt a szövegem a Grindr-ön, hogy: Tudd levágni egyedül a lábkörmeidet. Ezzel azt hiszem kizártam azokat akik sosem vágják, csak hagyják letörni, azokat akiknek még mindig az anyukája vágja és azokat is akik olyan kövérek, hogy ha akarnánk sem tudnának hozzáférni a lábujjukhoz.

Teljesen el tudok alélni a szép kezektől is, egy szexi fültől és az izmos tarkó is a gyengéim között van. A jó illatú haj, hónalj, vagy láb szintén alap, ahogy a szép, felszabadult őszinte mosoly is.

Egyébként lassan már nagyítóval kell keresni az “átlagos” vagy más kifejezéssel élve a “szomszéd fiúkat”. Manapság mindenki valamilyen. Százból 40 izmos, ami heti minimum 4 alkalmat tol a konditeremben, 20 vékony iskolás fiú, 10 transz, 10 chubby, 15 maci és 5 aki nekem tetszik. Aki a semmilyen sem vagyok kategória. Csak adja magát. 30–40 éves jól szituált, megállapodott, semmi extra. És pont ettől vonzó.

De nem csak ez a fontos, a legritkább esetben találni olyat aki tudja ki ő, tisztában van az érzéseivel és nem is fél kimutatni őket. Magyarul nincs elbaszva. Angolul fucked up.

Le tud venni a lábamról az is amikor valaki megbízható. Tudom, ez alap lenne egy ismerkedés során de már ezt is nagyítóval kell keresni. A bizalom mint olyan egyre kevésbé értékes.

A gyengém az is amikor valaki tényleg, őszintén szerény. Hiába a világ legvonzóbb pasasa, a viselkedése ezt nem tükrözi. Sőt gátlásos is egy kicsit. Ettől a kombótól elolvadok.

Ha valaki nem előítéletes az megint csak plusz pont. Nem szeretem amikor valaki hajthatatlanul kitart valamilyen buta berögződés mellett. Volt egy pasim például aki váltig állította, hogy a neten nem lehet tartós kapcsolatot találni. Elárulom, hogy a hely ahol megismerkedtek teljesen huszadrangú. Zsoltit a neten ismertem meg és 13 év lett belőle, de szaunában is keveredtem olyan kapcsolatba ami az egész életemre hatással van, sőt parkban is lettem már szerelmes. Jártunk is sokáig. Ahogy diszkóban is találtam már pasit, ő lett életem első nagy szerelme. Szóval ha valaki például annyira be van gyepesedve agyilag, hogy meggyőzhetetlen egy csomó kérdésben az nekem nem pálya. Kiábrándult leszek gyorsan. De ugyanitt amikor valaki a feminim melegeket szapulja állandóan vagy bármilyen színű embert leszól az nálam megcsengeti a vészharangot.

A végére pedig a legfontosabb. Ha nem érzem, hogy a másik pont annyira odáig van tőlem mint én tőle, az megöli az egész kapcsolatot. Kell az érzés és a bizonyosság, hogy “nem tudna nélkülem élni”. Ez teszi fel az i-re a pontot. Amikor látom a szemében hogy olyan vagyok neki mint Whitney Houston-nak a drogdílere. Ugye érted.