#IstanbulHighlight Edisi 1.0

Memperkenalkan HIGHLIGHT — sebuah peluang pemasaran melalui media sosial yang diuruskan sepenuhnya oleh Mikraj Concept Sdn. bhd. (Mikraj Concept). HIGHLIGHT bakal menjadi platform pemasaran yang sangat menarik dan kreatif, di mana ‘influencer’ akan mempromosikan produk-produk anda di serata dunia.

Untuk edisi pertama HIGHLIGHT, Mikraj Concept membawakan dua orang selebriti media sosial yang dikenali di Malaysia iaitu Hafiz Hamidun dan Megat Amir Danish ke destinasi yang sangat istimewa iaitu Istanbul, Turki.

Menerusi #IstanbulHighlight, Hafiz dan Megat akan mempromosikan produk-produk yang mengisi slot pemasaran sepanjang 6 hari mereka berada di Istanbul. Mereka akan berada di sana mulai 1–6 November 2015.

Promosi pemasaran ini akan dilakukan di media sosial utama yang dimiliki oleh para influencer iaitu di Facebook, Twitter dan Instagram. Kaedah ini bukan seperti ‘IG Review’ yang biasa dilakukan oleh ‘instafamous’ yang lain kerana para influencer akan mempromosi produk anda menerusi gambar-gambar dan video yang bakal dirakam sewaktu mereka berada di sana.

Dengan harga pengenalan yang sangat berpatutan (RM500 setiap slot), #InstanbulHighlight bakal menjadi kaedah pemasaran yang sangat kreatif dan berkesan.

Sekiranya anda berminat untuk mempromosikan produk anda menerusi HIGHLIGHT edisi pertama, #IstanbulHighlight, hubungi atau whatsapp talian hotline +6019–3881297 sekarang untuk membuat tempahan slot. Pihak pemasaran dari Mikraj Concept akan berbincang terus dengan anda bagi memenuhi kehendak pemasaran anda.

Sebarang pertanyaan lanjut boleh diajukan kepada nombor telefon yang tertera atau boleh juga ikuti kemas kini di media sosial Mikraj Concept, Hafiz Hamidun dan Megat Amir Danish.

HIGHLIGHT dibawakan secara eksklusif kepada anda oleh Mikraj Concept!