South Korea, a new journey to start.

Ik heb zitten twijfelen, wel een blog, niet een blog? Wil ik mijn verhaal met idereen delen, of wil ik het juist meer voor mezelf schrijven. Ik ben er nog niet helemaal uit maar ik schrijf nu een post en za hierna wel zien of het up-to-date blijft.

Eerst maar even introduceren, Zuid-Korea, de plek waar ik de komende maanden ga studeren, dit ga ik doen als deel van mijn 3e jaar en dit ga ik doen omdat ik een cultuur wil leren kennen die anders is. Anders in de manier waarop mensen werken, samenwerken, macht verdelen, inzet tonen en doelen stellen.

Ik vertrek aankomende woensdag om 13:10 vanaf Schiphol en zal de volgende dag rond dezelfde tijd landen in Seoul. Vanaf daar zal ik per bus reizen naar de plaats waar de universiteit staat waar ik ga studeren, dit is Deajeon. Of zoals de koreanen zeggen: 대전. Ik ga studeren aan de technische universiteit KAIST, wat staat voor Korean Advanced Institute of Science and Technology.

De eerste dagen zal ik een introductie volgen en mijn vakken kiezen waarna ik volgende week maandag ga beginnen met mijn studie.

Voor nu is het vooral nog even alles inpakken en de spanning een beetje uitzitten! Voor nu daarom, tot in Korea!

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Mark Romme’s story.