Leer de kunst van storytelling met Relaas

Duik onder in de wereld van live storytelling en podcasting. Beleef de kracht van je relaas op Boomtown 2018 met onze gratis workshops live storytelling and podcasting! Schrijf je in onder aan de pagina.

Ben je tussen de 15 en 30 jaar oud en heb je een verhaal in je dat smacht om verteld te worden? Ben je er net als ons van overtuigd dat podcasting ook in België ‘the next big thing’ kan worden? Dan is deze opleiding helemaal iets voor jou.

In twee workshops leer je hoe je van een kleine anekdote een boeiend verhaal kan maken waarmee je publiek aan je lippen zal hangen. Beide workshops gaan door op een zaterdag, meer bepaald 26 mei en 23 juni 2018. In de eerste, algemene workshop leer je een goed verhaal vertellen en structureren. Hoe begin ik een goed verhaal? Hoe bouw ik mijn relaas het beste op voor een podcast? Hoe krijg ik mijn publiek op de tippen van hun tenen? Op al deze vragen krijg je een antwoord.

Je krijgt daarna de tijd om je verhaal wat bij te schaven, zodat je klaar bent om het voor te stellen in de tweede workshop op 23 juni. Die dag staat helemaal in het teken van jouw verhaal! Je creëert samen met ons team je eigen Relaaspodcast die je mee naar huis krijgt. We stellen deze tweede workshop ook open voor vrienden en familie, zodat zij allemaal kunnen meegenieten van jouw verhaal.

Bovendien belanden vier gelukzakken op donderdag 19 juli 2018 op het podium van Relaas en Boomtown Festival, waar je live je verhaal aan het grote publiek mag vertellen.

Wie zijn wij?

Relaas een verzameling van buitengewone en waargebeurde verhalen, verteld door de mensen die ze zelf hebben meegemaakt. Bij Relaas geloven we dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. Hoe oud je ook bent, en welke achtergrond je ook hebt, Relaas ziet potentieel in iedereen.

Op maandelijkse vertelavonden in Gent en Antwerpen laat Relaas haar handgekozen vertellers los op een live publiek. Maar omdat we ook potentieel in de toekomst en de online generatie zien, nemen we de verhalen die op onze vertelavonden worden gebracht ook op en verwerken we die tot boeiende audiopodcasts.

Schrijf je nu in!

Dit is dus dé perfecte kans voor wie een verhaal te vertellen heeft of een nieuwe uitdaging zoekt. Heb je er nu al zin in? Schrijf je uiterlijk 20 mei 2018 in via ons formulier hieronder. Heb je al naar enkele podcasts geluisterd? Vertel het ons alvast!


Zet je op Facebook op ‘aanwezig’ en blijf up to date: https://www.facebook.com/events/192272334728454/


Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met Boomtown Festival en Alles Kan van de Jeugddienst Gent (https://alles-kan.stad.gent/).