WAAROM 98% VAN ALLE HERBALIFE NEDERLAND DISTRIBUTEURS NIETS VERDIENEN MET NETWORK MARKETING

Waarom 98% Van Alle Herbalife Nederland Distributeurs Niets Verdienen Met Network Marketing Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, ik ben zeker niet tegen het principe van network marketing, ook wel MLM genoemd. Integendeel, voor mij zijn de basisprincipes van Network marketing nog steeds de beste ondernemingsvorm die er bestaat, punt uit, alleen we leven in 2015 en eerlijk is eerlijk, in Nederland heeft echt bijna niemand succes met traditionele network marketing. Wat is dan traditionele network marketing? Heel kort door de bocht, traditionele network marketing is een systeem waarbij je , vaak gezondheidsproducten, via kennissen en of vrienden en familie aan de man probeert te brengen, het systeem is erop gebaseerd dat je eerst begint met een zogenaamde lijst met namen van vrienden, collega’s en eigen familie enz doe je dit goed kom je op een gegeven moment uit de kring van bekenden en of familie, tenminste dit wordt je voorgespiegeld, hier de problemen die mensen die voor een network marketing bedrijf of organisatie in Nederland werken (zullen ) ondervinden.

 1. Verkopen aan vrienden en of familie of collega s Echt? zeg nou eerlijk, wie wil dit nog in 2015, geloof me niemand.
 2. Veel te dure producten! Nooit opgevallen dat de afslank middelen de gezondheids-drankjes of de shakes of de vitaminen die je koopt bij een consulent die voor een network marketing organisatie promoot wel heel erg aan de prijs zijn? Dit heeft een reden, namelijk door de provisie structuur van network marketing moeten er heel veel personen aan verdienen, een van de hoofd redenen waarom de producten in de network marketing branche over het algemeen veel en veel te duur zijn! Meestal zijn de producten wel van uitmuntende kwaliteit!
 3. De meeste mensen in de network marketing branche weten niet hoe ze moeten verkopen, punt! Vaak niet eens de schuld van de networkers zelf, het wordt ze eenvoudig niet geleerd en zeg nou zelf, een huismoeder die net begonnen is met network marketing is nou niet echt die persoon die jouw moet gaan uitleggen hoe e moet verkopen, tenzij deze persoon in deze branche meer dan $5000,- per maand verdient! Voor alle duidelijkheid, niks tegen huismoeders die wat bij willen verdienen natuurlijk! Ik leer liever van echte succesvolle marketeers, toch?
 4. De Minimale Provisie. Echt het is waar, wat de network marketing bedrijven of diegene die jouw wilt sponseren, je ook proberen wijs te maken, je ontvangt een hele kleine provisie over de producten die je verkoopt of over de personen die jij aanbrengt (sponsert) in je eigen organisatie. Jij hebt dus heel veel klanten nodig om überhaupt iets te verdienen met traditionele network marketing.
 5. Je hebt een klein leger aan mensen in jouw eigen organisatie nodig om $5000 of meer per maand te verdienen met network marketing! Ooops daar gaan de dromen van giga huizen of snelle dure auto s , even snel geld verdienen is er niet bij met de traditionele network marketing je hebt een voetbalstadion vol met mensen nodig om meer dan $10.000 per maand te verdienen, een voetbal stadion vol! TIP: Kijk maar eens naar die mensen die al meer dan 2 jaar in die organisatie werkzaam zijn waar jij nu net begonnen bent of waar je interesse naar uit gaat, en? Hoeveel mensen hebben ze gesponsert? Hoeveel klanten hebben ze? Hoeveel verdienen deze mensen per maand?
 6. Een heel slecht te kopiëren systeem. Om succesvol te worden in de traditionele network marketing branche heb je 3 dingen nodig: A) heel veel klanten en B) Heel veel mensen in je eigen organisatie en C)een heel eenvoudig te kopiëren systeem en als jij al problemen zult ondervinden met de verkoop van de veel te dure producten en met het sponseren van nieuwe mensen hoe zullen je (toekomstige) mensen in je downline dat dan gaan ondervinden? Juist ze zullen geen succes hebben en geen succes betekent geen inkomsten en geen inkomsten betekent niet meer gemotiveerd en niet meer gemotiveerd betekent? Juist men stopt er na een paar weken al mee, dit zijn de harde feiten over de traditionele network marketing in Nederland.

Neem een kop koffie, pak een stuk papier en een pen, ga er voor zitten, sluit Facebook af, doe de radio of TV uit ga er eens lekker voor zitten en bekijk de volgende video van s werelds meest succesvolle marketeer Met een maandelijks inkomen van $400.000! Hij vertelt je exact waarom traditionele network marketing niet meer werkt en waarom de meeste mensen in network marketing nooit een cent zullen gaan verdienen, een schokkende video dat wel, maar bekijk deze video tot het einde we hebben een verrassing voor je in petto, maar nu eerst heel veel kijkplezier toegewenst met s werelds meest succesvolle marketeer.

Je kunt realistisch geld verdienen met network marketingWat heb je dan nodig om realistisch geld te gaan verdienen in de network marketing Branche in Nederland?

 1. Een organisatie met een visie en als hoofddoel maar een persoon JIJ!
 2. Een organisatie met een bewezen concept dat werkt, en niet voor een paar personen, maar een systeem dat de afgelopen jaren duizenden en duizenden personen van over de hele wereld heeft geholpen hun leven compleet te veranderen zowel op het financiële vlak als ook op het persoonlijk vlak!
 3. Jij hebt een heel eenvoudig, makkelijk te kopiëren systeem nodig, Hoe meer personen in jouw organisatie de kans hebben om geld te gaan verdienen hoe meer reële kansen jij zult hebben om echt succesvol te gaan worden, punt!
 4. Jij hebt een organisatie nodig met producten die zoveel mogelijk personen zoeken en nodig hebben, we noemen dit High demand products, wij zitten in de home based business markt dus onze wereldwijde doelgroep zijn die personen die vanuit huis willen (gaan) werken dit kan dus ( de traditionele) network marketing zijn. Dus geen garages of kelders vol met aangeschafte (dus betaalde) producten die niemand (meer) wil. De “werk vanuit huis” branche is de snelst groeiende branche wereldwijd) Elke seconde beginnen er op deze aardbol minimaal 5 verschillende personen met een home based business, dus een gigantische doelgroep!
 5. Jij hebt een organisatie nodig die vooruit denkt en producten ontwikkelt die ook echt wereldwijd gevraagd zijn, zodat er ook daadwerkelijk een gigantische vraag naar is.
 6. Jij hebt een succesvol team nodig waar jj niet alleen de ondersteuning krijgt die jij verdient maar ook trainingen krijgt van s werelds beste en mest succesvolle marketeers, die je die dingen leren die nu werken en je ook vertellen wat niet meer werkt. Een van de meest succesvolle teams binnenin deze organisatie is de unstoppable tribe, lees HIER meer over dit succesvol team.
 7. Jij hebt een organisatie nodig met 100% provisies, en niet de 10% of als je geluk hebt 25% provisies, nee tot 100% provisies over die producten die jij ook daadwerkelijk zelf hebt aangeschaft, een provisie structuur die ongeëvenaard is in deze branche, sterker nog empower network zijn de uitvinders van de 100% provisie!
 8. Jij hebt een succesvol Nederlands sprekend team nodig die ook in Nederland regelmatig gezellige bijeenkomsten organiseert, waar je hulp krijgt, de beste trainingen en waar je eindelijk gemotiveerde gelijkgezinden kunt ontmoeten, we leren hier van elkaar en ondersteunen elkaar!
 9. Jij hebt recht op de beste meest succesvolle marketeers om je heen die wekelijks de laatste tricks en tips uitleggen over offline en online marketing en waar je je eigen team kunt uitnodigen om deze trainingen gratis bij te wonen of in Nederland en anders online via een Google hangout!

Nou nu weet jij het ook! Waarom 98% Van Alle Herbalife Nederland Distributeurs Niets Verdienen Met Network Marketing De Schokkende Waarheid Van Network Marketing In Nederland Duidelijker kunnen wij het niet uitleggen en als jij wilt gaan beginnen met online marketing, en een team zoekt die regelmatig gezellige bijeenkomsten in Nederland en in België organiseert en die realistische successen boekt met dit bewezen systeem dan klik je nu op de neer info afbeelding hieronder, je hebt nu de mogelijkheid om ons en empower network de komende dagen uitvoerig te testen, klik nu op de meer info knop en heb je nog vragen stel ze hieronder we reageren altijd binnen 24 uur, beloofd. Ik heb je hulp nodig! Ik zal het zeer waarderen als je deze blogpost wilt delen met anderen, het helpt mij enorm! Alvast hartelijk dank hiervoor!


Originally published at onlineindepolder.weebly.com.

Like what you read? Give Harry Roemer a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.