Waarom Je Zonder Een Blog Online Dakloos Bent In 2015

Zonder Een Blog Is Een Online Marketeer Online Dakloos (D. Wood)

Het internet is vol met fantastische aanbiedingen als het gaat om online geld verdienen. Niet zo verwonderlijk want de zogenaamde “home based business” branche ondergaat momenteel een regelrechte boom, ook hier in de lage landen zoals Nederland en in België. Niet zo verwonderlijk want meer en meer mensen zijn naarstig op zoek naar mogelijkheden om geld te verdienen met online marketing of offline marketing. David Sharpe in de video rechts, is mede oprichter van s werelds meest succesvolle online marketing onderneming die momenteel wereldwijd een enorme explosieve groei doormaakt, is sinds Maart 2014 uit deze organisatie gestapt in verband met ernstige gezondheids- problemen, ik heb hier meerder malen op dit blog over geschreven, inmiddels is David Sharpe terug, en hoe HIER zijn zijn laatste videos van 2015, elke keer als er nieuwe videos van David Sharpe verschijnen zal ik ze HIER posten. In deze video spreekt David Sharpe over waarom je als online marketeer echt niet meer zonder een blog kunt in 2015, ook hierover heb ik regelmatig geschreven op een van mijn blogs.

Zelfs Grote Wereldwijde Ondernemingen Kunnen Niet Meer Zonder Een Blog

Het klopt, grote bedrijven zoalsAmazon maar ook CNN kunnen niet meer zonder een blog, Luister HIER maar eens op momenteel s werelds meest beluisterde Podcast Weirdentrpreneurs van Justin Verrengia hier in een interview metDave Wood, s werelds meest succesvolle blogger met een geschat maandelijks inkomen van boven de $400.000 veel luisterplezier. Op de site van Weird Entrepreneurs kun je meer interviews vinden met s werelds meest succesvolle online marketeers en offline marketeers, trouwens ook Justin Verrengia heeft een maandelijks inkomen van meer dan $100.000 opgebouwd samen met zijn vrouw D. Verrengia door…bloggen.

Als Online Marketeer Kun Je Eenvoudig Niet Meer Zonder Een Blog!

Maar….bekijk in alle rust deze korte video met oa David Sharpe, veel kijkplezier toegewenst!

Zoals meerdere malen in de video verteld dit zijn natuurlijk geen normale resultaten, iedereen kan geld verdienen met een blog maar resultaten zoals in deze video worden alleen bereikt door jarenlange ervaring de juiste knowhow en doorzettingsvermogen. Maar iedereen kan bloggen mits je bij de juiste organisatie en bij het juiste team aangesloten bent, ons SIM powerteam organiseert regelmatig bijeenkomsten in Nederland en in België waar je contacten legt met gelijkgezinden en gelijktijdig en getraind wordt door s werelds meest succesvolle bloggers en waar je de laatste tricks en tips krijgt wat werkt in 2015 en nog belangrijker wat niet meer werkt in 2015. Zonder een blog bet je als online marketeer online dakloos, en zo is het maar net. Als online marketeer en offline marketeer verdienen wij aan het promoten cq verkopen van producten en of diensten van een organisatie waar we bij aangesloten zijn, we ontvangen na de verkoop een commissie en dit kan, bij de juiste organisatie aardig oplopen. zo heb je de mogelijkheid om een maandelijks oplopend inkomen te generen door regelmatig te bloggen.

Door Regelmatig Te Bloggen Genereer Je Bezoekers Op Je Blog

Door elke dag te bloggen en niet voor een weekje achtereen of zo maar echt minimaal 3 maanden achtereenvolgend zul je merken dat je snel;er gevonden wordt in de verschillende zoekmachines, wij leren je hoe je binnen een paar minuten nadat je een blogpost geschreven hebt, zoals deze die je nu aan het lezen bent, op de eerste plaats van oa Google komt. Wij weten hoe wij de verschillende social media sites moeten gebruiken en de verschillende video kanalen zoals YouTube. Google maar eens Adwords cursussen in Nederland van Google, op zijn plat Hollands gezegd je loopt leeg! Om te leren hoe je met advertenties van Google (alweer) geld kunt verdienen en hoe jij sneller gevonden wordt in de verschillende zoekmachines, geloof me die weten zeker niet meer dan wij, sterker nog ik durf hier te beweren dat de succesvolle marketeers in onze organisatie veel meer weten dan iemand die in vaste dienst is bij een organisatie die veel te dure cursussen organiseert, en de ondernemer maar betalen.

Bloggen is onmisbaar geworden voor ondernemingen dus het wordt de hoogste tijd dat jij als online marketeer of offline marketeer leert hoe jij honderden gratis bezoekers per dag op je blog kunt genereren en hoe jij met een simpele blog een realistisch maandelijks oplopend inkomen kunt opbouwen zonder de technische know how in huis te hebben, je hoeft dus helemaal geen kennis te hebben van programmeren, bij ons ben je met je eigen blog binnen een paar minuten online na aanmelding. Ik hoop dat je hier weer iets van opgeschoten bent en als dat zo is like dan deze blogpost en share het (deel) deze dan met je vrienden, het helpt mij ongelooflijk en het kost je maar 2 kliks ☺. Ik ontmoet je graag persoonlijk op een van de bijeenkomsten in jouw buurt, voor meer info hierover klik dan helemaal boven op dit blog op een van de social media knoppen om mij te volgen en of toe te voegen. Voor meer informatie over de organisatie waar ik over schrijf klik je nu op de banner hieronder, hartelijk dank voor je tijd en heel graag tot binnenkort of in ons team! So, Here you go! Je weet nu… Waarom Je Zonder Een Blog Online Dakloos Bent In 2015


Originally published at onlineindepolder.blogspot.nl on March 15, 2015.