Change

Change je kripto banka koja nudi veliki raspon financijskih usluga. Change nudi i karticu kojom možete držati svoje kriptovalute na računu, ali ih isto tako možete koristiti prilikom kupovine diljem svijeta, mijenjajući kriptovalute odmah pri kupovini bez prethodnih konverzija, ovdje je to trenutno te puno jednostavnije i brže. Još jedna velika prednost je ta da ćete moći ulagati u dionice ili fondove.

Na čelu tima je Kangro Kristijan. Naravno uz pomoć svog stručnog tima, svojih partnera, block chain developera, marketinških stručnjaka, block chain eksperata, te mnogih drugih Kristijan je sa svojim timom u kojem je uspio ujediniti puno stručnih ljudi zajedno su uspjeli napraviti odličan projekt. Sve o njemu pogledajte na:

Bounty kampanje

Sudjelovati možete i putem bounty kampanja. Bilo da pišete blogove, ili pak preko socijalnih mreža. Ako želite, možete i prevoditi tekstove na niz stranih jezika koje osnivači nude, te im tako pomoći u razvoju projekta. Također možete sudjelovati u signature kampanjama, na bitcointalku. Više informacija pogledajte na linku: http://change-bank.com/

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2087934.0

Na prethodnom linku bitcointalka, te na https://bitcointalk.org/index.php?topic=2087937.0 možete napisati post i pitati sve što Vas zanima o projektu, te najbitnije, to je mjesto gdje ćete dobiti sve potrebne informacije koje Vas zanimaju te dobiti odgovor na upit u najkraćem mogućem vremenu. Također možete podijeliti iskustvo i nedoumice te priupitati kolege koji rade na projektu za pomoć, koju će Vam rado pružiti. Razvoj kampanje možete pratiti i na društvenim mrežama poput:
https://twitter.com/changefinance

Ponuda tokena

Projekt možete podržati tako da se dalje može razvijati i napredovati, a Vi isto tako tim sudjelovanjem možete biti dio svega toga te još dobiti i tokene. Putem ovog linka na web stranici sudjelujte:
http://change-bank.com/ico/

Odbrojavamo do početka ponude tokena . Imate još vremena, slobodno krenite. Ponuda tokena traje sve do 16.10. Želimo Vam puno uspjeha.

Ovaj interesantan projekt nudi mnogo, te se očekuje mnogo uspjeha. Svima koji sudjeluju puno sreće i uspjeha, a za sve informacije pogledajtehttp://change-bank.com/

A single golf clap? Or a long standing ovation?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.