…o echipă dinamică și deschisă spre noi concepte și orizonturi, cu experiență de peste 15 ani în educație manifestată în multitudinea formelor ei: învățământ tradițional și particular, pregătirea în vederea obținerii performanței școlare în particular.

Meditații
Meditații

Educație de calitate orientată spre rezultate” este motto-ul nostru.
Dorim să adăugăm o piatră la temelia dezvoltării sociale, emoționale și profesionale a copiilor astfel încât ei să își definească rolul pe care vor să îl aibă în societate.

Dacă doriți susținerea copilului în îmbunătățirea performanțelor școlare sau dacă vă pregătiți pentru un examen, așteptăm cu drag să ne cunoaștem.

Profesorii colaboratori sunt calificați, au referințe…


În România, grupul Gemina, a fost prezent din 1997 unde, datorită experientei acumulate, este una dintre societățile cele mai dezvoltate în domeniul prefabricatelor, atat pentru nivelul tehnologic, cat si pentru calitatea esteticii.

Gemina Group

Grupul GEMINA are o experienţă internaţională de peste 100 de ani în domeniu, proiectând şi executând lucrări din prefabricate la cheie în întreaga Europă.

Obiectul principal de activitate il reprezinta furnizarea halelor prefabricate, asigurând designul, proiectarea, producerea si montajul tuturor elementelor prefabricate.


Piata transportatorilor de marfa si mobila din Bucuresti este mare.

Foarte multe site-uri de transport marfa si mobila sunt promovate online de firme specializate pentru a se pozitiona cat mai sus pe locurile organice ale motoarelor de cautare.

http://www.safetrans-distribution.ro/

Firma noastra a realizat si promoveaza site-uri pentru firme de transport marfa si mobila. Va prezentam cativa dintre clientii nostri (realizare site sau promovare online):
Safe Trans Distribution
MVD Express Spedition
Transport Marfa Mobila
MB Czech Import Logistic

Costul unui site web de prezentare pentru o firma de transport marfa/mobila este aproximativ 500Euro.


Luna octombrie a fost si este o luna foarte aglomerata. Site-uri de actualizat, site-uri de creat si de lansat, cereri de oferte etc. ne tin ocupati.

Am lansat, in aceasta perioada, cateva site-uri foarte frumoase:

Site-ul firmei Vladorex — www.desfundare-decolmatare.ro

De curând am lansat noul site HASS Web Design: mai modern, mai util și mai complet.

Vă invităm să-l accesați: http://www.hasswebdesign.ro/

HASS Web Design

Oferim soluţii online personalizate (creare site web, întreţinere pagini web, design şi realizare aplicaţii online, promovare online). www.hasswebdesign.ro

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store