Vi elsker turmat på bål og primus. Av og til passer det perfekt med pølser og pølsebrød, men tidvis kan vi gå litt lei. Da passer det godt å lage en gryterett på primusen, etterfulgt av popcorn til dessert. Garantert en favoritt hos både små og store — og et veldig fint trekkplaster for å få alle med ut på tur

Image for post
Image for post
Utsikt over vakre Hovden

Ha med primus og kokesettet vårt på tur, kjøp med din favorittgryterett og kjøttdeig. Desilitermålet på Vassli flaske er perfekt til tur.

Image for post
Image for post

Mat smaker nesten alltid best på tur. Hva med å overraske noen du er glad i med en 3 retters middag ute? Vi garanterer at det vil skape magiske minner og god stemning. Og ikke minst: alle oppskriftene er lekende lette, mens resultatet ser imponerende ut.

Image for post
Image for post

Vil du gjøre jobben lettest mulig, så kan du forberede det meste av kuttingen hjemme å ta med i matbokser med flere rom i.

Her er vår 3-retters turmeny

Grillet Camembert med vårløk og bacon, serveres med kjeks

Image for post
Image for post

Så lenge jeg kan huske har jeg latt meg inspirere og fascinere av Walt Disney sitt sitat. Barnslig naivt og en klisje eller en lysende, klar ledestjerne?

For meg har det vært en ledestjerne. Alt for ofte er det tid, kapasitet, selvtillit og andre faktorer rundt oss som står i veien for drømmene våre. I sommer la jeg bort alt det, og hentet opp igjen noe jeg har drømt om lenge: å skrive barnebok.

Image for post
Image for post
Boken går i trykk i oktober, ferdig i november

Å fortelle de små historiene jeg skapte for mine egne barn da de var små til flere. Dele det lille universet under havet, undervannsverden min 3-åring ble så fascinert av at han pugget alle hai han kom over. …

About

Hege Nilsen Ekberg

Daglig leder — Stormberg

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store