A kötelező hello world

Beköszönő

Nem semmi nap ez a mai. El sem hiszem, hogy első szavaimat írom itt. Medium.com, nincs sallang, nincs problémázás csak a —lehetőleg quality — content.

Régóta próbálkozom már ezzel a blogolás dologgal. Rengeteg ingyenes szolgáltatást kipróbáltam, de sehol nem éreztem magam otthon. Hetekkel ezelőttig az egyetlen használható megoldásnak a hostoltatott WordPress blog látszott, de szerencsére annyi időnként csak ide tévedtem, hogy ne merüljön el a feledésben ez a medium.

És bejutottam. Hatalmas hála wyctimnek, amiért meghívott.

A legnagyobb érv, ami mindig is a WP blog mellett állt a design. Utáltam, hogy nem tudok belenyúlni az utolsó pixelig. Nem tudtam testre szabni a blog struktúráját és finomhangolni a viselkedését. Ilyen téren a medium sem más, viszont látszik, hogy nem windows 98 fejű magukat designereknek valló megkeseredett ex IT-sok alkották a kinézetét. Egyébként, a fenti képen az úgynevezett alkotó emberek látszanak. Tökéletes kontrasztban a fentebb említett —sajnos— tömegekkel.

Tehát ez a tény, plusz az, hogy nem nekem kell foglalkozni a karbantartással megéri, hogy lemondjak az utolsó szögig való testreszabásról. Legalábbis most ez nagyon így néz ki.

A medium egy komoly társnak tűnik, akire lehet számítani a jövőben. Remélem lassan postok sokasága születik meg ezeken a hasábokon, és mindenhol büszkén tüntethetem majd fel, mint a blogomat.

--

--

I think the meaning of life is to do something that you love while pushing the human race forward 🌍 . I’m interested in UI design and web development. 👨🏻‍💻

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Hegedűs Gergely

I think the meaning of life is to do something that you love while pushing the human race forward 🌍 . I’m interested in UI design and web development. 👨🏻‍💻