Sådan læser du flere bøger og elsker det!

Slå to fluer med et smæk i sommervarmen. Lær noget nyt og nyd det gode vejr! Jeg lytter til bøger med Audible. Det smarte ved det er, at hvis jeg ikke kan li bogen kan jeg bytte den til en anden!

Hvorfor jeg knus elsker at lytte til bøger?

Prøv lige at forestille dig at have en samtale med Richard Branson, Tony Robbins, Robin Sharma og andre inspirerende ledere hver eneste dag! Tror du det vil gøre en forskel på dig?

Jeg er commited til at lytte til 2 bøger hver eneste uge. Det gør en kæmpe forskel for mig. Jeg tager noter på min mobil og på Evernote. Så skriver jeg ned hvordan jeg kan forbedre mig hver eneste dag.

Lyder det anstrengene? Det er det ikke. Du gør det sikkert allerede på dit arbejde — så hvorfor ikke også forbedre dig selv?

Hvis du ikke har tid til at lytte til bøger:
Med lydbøger har du altid tid. Jeg lytter til bøger når jeg står i køen i Netto. Når jeg går en tur i parken. Når transportere mig selv fra a-b. Når jeg børster tænder. Ja, selv når jeg vasker op!

Prøv og tænk på hvad du ellers bruger din tid på. Du TAGER dig tid til at børste tænder hver dag. Du TAGER dig tid til at spise 3 måltider om dagen. Du bruger en time om dagen på husholdningsarbejde.

Vi TAGER os tid til det der er vigtigt. For mig er viden lige så vigtigt som at børste tænder, spise sundt og træning. Jeg træner min hjerne. Jeg bliver mere bevidst om mig selv, verden og opgradere mig selv.

At lytte til en bog burde være lige så naturligt som at trække vejret.

Spild ALDRIG din tid. Lytter du til en dårlig bog så sluk den og find en ny! Det er som en skattekiste med uendelige muligheder!

Husk — Ledere læser!

God lytning! Kh Fabiola

PS: Bøger jeg kan anbefale: 
For sælgeren: Be Obsessed or Be Average
For alle: The Magic of Thinking Big

Du kan også lytte gratis til en podcast.

I Fabiola SHARE interviewer jeg de førerende eksperter om personlig udvikling. Du kan lytte til den her.