7 redenen om te kiezen .NET Technology for Enterprise App Development

Digital Marketing Executive

Ondernemingen zoeken vandaag de dag voor enterprise application development oplossingen die snel kunnen worden ontwikkeld en ook flexibel genoeg zijn om zich aan te passen aan de toekomstige groei. Een groot aantal bedrijven maakt gebruik van het .NET platform om hun bedrijfstoepassingen te laten werken omdat het uiterst versatiel is en een oneindig aantal aanpasbare features heeft. Laat ons eens een blik werpen op de redenen die bedrijven overhalen om voor Microsoft.NET technology te kiezen.

Gebruiksvriendelijkheid

Van alle programeertalen heeft .NET de grooste bibliotheek aan klassen en biedt .NET specialisten dus de grootste flexibiliteit aan om effectieve en moderne web applicatieste bouwen. Daarenboven integreert het naadloos met de meeste databases, inclusief ODBS, en clouds.

Scalability

.NET laat je toe om elke class component toe te voegen of te verwijderen op een zeer makkelijke manier voor elke hoeveelheid in preposition values. Aangezien .NET applicaties je toe laten om aan je groeinoden te voldoen moet je niet opnieuw investeren in software om je aan te passen aan nieuze situaties.

zie ook — Hoe bouw je een winstgevende e-commerce vanuit het niets

Compatabiliteit

Microsoft .NET laat naadloze integratie doorheen verschillende platformen toe door gebruik te maken van eender welk XML-document. Zijn cross-platform en multidevice compatability, improvisaties en modularisatie zorgen er voor dat het compatibel is met alle programmeertalen en alle platformen die beschikbaar zijn.

Development arsenaal

.NET is een van de meest populaire platforms for enterprise web en mobiele applicaties omdat DOTNET specialisten veelvuldig ter beschikking zijn en dus makkelijk te consulteren of aan te nemen zijn. Daarenboven biedt het een raam aanbod aan applicaties aan die ondernemingen kunnen gebruiken zoals Office 365, SharePoint, Microsoft Dynamics, etc.

Veiligheid

.NET platform heeft ingebouwde veiligheids features die je toelaten om gesofisticeerde en uiterst veilige enterprise applicaties te bouwen. Code Access Security (CAS), encrypties, karaktervalidaties zijn slechts een greep uit de mogelijkheden.

Cloud Integratie

.NET werkt effectief met elke en laat je toe om de voordelen van de cloud voor je onderneming te vermenigvuldigen, zoals bijvoorbeeld data opslag en data integratie.

Onderhoud

.NET applicaties hebben weinig onderhoud nodig aangezien het zijn eigen, ingebouwde technische ondersteuning heeft zoals minder herschrijven van code, naadloze integratie van nieuwe modules en features, minder tijd die nodig is voor de aanpassing en reorganisatie, etc.


Originally published at https://www.linkedin.com on April 13, 2017.