Waarom is WordPress web development de beste oplossing voor uw onderneming?

Digital Marketing Executive

WordPress is het meest populaire content management systeem wereldwijd. 74.6 miljoen websites maken gebruik van WordPress en deze technologie is het populairst onder business websites. Aangezien het open source is , is het gratis en er is geen instapkost. Daarenboven is er een uitgebreide online community die problemen oplost en de technologie up to date houdt. Echter zijn er twee mogelijke problemen die bij het gebruik van WordPress kunnen opduiken. Hieronder overlopen we deze potentiele problemen en hun oplossingen.

Hoe sync je de grote varieteit aan plugins met het basisplatform?

In een WordPress website heb je een overvloed aan plugins ter beschikking die je kan integreren met je website om de gewenste functionaliteit te bekomen. Welnu, het eerste probleem waarmee de meeste geruikers worden geconfronteerd is de syncronisatie van de technologie van de plugins onderling en met het platform. Een WordPress specialist ter beschikking hebben terwijl je aanpassingen doorvoert zou ideaal zijn, maar dit gaat natuurlijk gepaard met de nodige kosten. Je kan natuurlijk altijd een beroep doen op een outsourcing WordPress ontwikkelingsorganisatie voor een professionele oplossing aan een redelijke prijs.

zie ook — Microsoft laat u zelf kiezen over uw Privacy Dashboard

Hoe garandeer je de veiligheid?

WordPress is op zichzelf niet veilig noch onveilig. Het hangt vooral af van de gebruiker zelf af, hoe veilig maak je je eigen website en hoe pak je de zwaktes aan? De meeste plugins voor WordPress worden gecreerd door Automattic , een bedrijf uit San Francisco, maar in feite kan iedereen met een beetje kennis van coderen zelf plugins ontwikkelen. De keerzijde hieraan is dat niet elke developer evenveel aandacht spendeert aan veiligheid, waardoor er security loopholes kunnen opduiken die makkelijk misbruikt kunnen worden door cybercriminelen. Daarom is het belangrijk dat je je plugins zorgvuldig kiest.

Je kan steeds de functioliteitsbehoeftes bespreken met je WordPress ontwikkeling bedrijf en de nodige plugins installaren en tegelijkertijd ervoor zorgen dat de veiligheid gegarandeerd wordt.

Originally published at https://www.linkedin.com on March 16, 2017.