Webshop for innendørs og utendørs julebelysning. Vi har håndlagde julestjerner og julelamper.

Jul er den største av alle høytider verden over.

Under høytiden er dekorering av hus og hage en stor del av selve feiringen. Det meste av juledekor og julebelysning vi har på markedet er av ymse kvalitet fra Asia. Ja mye av det er rett og slett farlig. Både brannfarlig og giftige har flere tester bekreftet.
Herrnhuter-sterne har holdt på i 100 år og lager håndlagde julestjerner av tysk kvalitet. Ikke bare er det vakre med de er designet for å tåle krevende vær og vind. Skulle man være så uheldig at en tagg eller pin går sund har vi reservedeler. Vi kan også bestille og designe spesielle monteringer av stjernene.
På herrnhuter-sterne.no kan du bestille innendør julebelysning og utendørs julebelysning gjennom vår webshop. Vi garanterer god service og rask levering til din dør. Bestillingen kan også hentes ved vår adresse i Oslo.

I vår eksklusive nettbutikk for julestjerner finner du forskjellige varianter av lampene. Du kan bestille Design lamper til jul Norge som du finner på websiden.

Vi kan hjelpe deg med å installere stjernene både innendørs og utendørs slik at de tar seg best ut. Om det skulle være utenfor inngangen til ditt hus , i vinduer eller høyt oppe i et tre eller tårn. Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene. Ta kontakt hvis du ønsker å ta en prat om dette.

Herrnhuter-sterne.no tilbyr også næringslivet, julemarkeder, offetnlige byggninger og handlegater og designe og installere vår julestjerner. Vi har bred erfaring med lysdesign og lysinstallasjon.

I vår nettbutikk har vi LED julebelysning Norge i våre vakre julestjerner. Vi ønsker at de er lampene er energibesparende uten at de går utover lys-kvaliteten. Vi bruker derfor LED-pærer fra kjente leverandører. Pærene kan fåes i 2700 kelvin( varmt lys ) og 4000 kelvin (hvit lys) slik at kunder kan selv velge den fargetemperaturen som de selv mener er penest.

Vi har det meste av ekstrautstyr for at installeringen skal bli enkel. Alt vil ikke vises i nettbutikken men vi skaffer alt utstyret ved spesielle ønsker. Det er bare ringe oss så ordner vi det meste for våre kunder for at våre julestjerner eller lamper skal se best ut under julefeiringen.

For mer info: — LED julelys Norge