Drømmehuset

Huset er symmetrisk. Varmes opp av jordvarme. Ekstra isolert. Solceller. Det er bygget i en svak skråning, går over et plan med noen trappetrinn ned mot stue og kjøkken hvor takhøyden er over fire meter. Alle rom bortsett fra bad, bod, vaskerom og teknisk rom har tykk, enstavs tregulv av gran.

Bod

Masse oppbevaringsplass – både skap, skuffer og åpne hyller. Alt er tilrettelagt for strukturert oppbevaring. Boden har egen klimasone som sikrer frisk luft og valgfri temperatur. Fryseskap.

Bad

Det er totalt tre bad, to små og et stort med badekar og utsikt utover tomten. Alle badene har toalett, dusj og vask. Huset har eget vaskerom med to vaskemaskiner og arbeidsbenk med vask. Rommet er plassert ved inngangen, slik at man fort kan få av skittene klær og sko.

Soverom

Det er to soverom for barn, og et større hovedsoverom med stor seng, to lenestoler, bokhylle, kaffemaskin og egen garderobe. Kontoret fungerer som gjesterom ved behov. Barnerommene har fleksible løsninger slik at man kan tilpasse rommene etter hvert som man blir eldre.

Kjøkkenet har gode arbeidsflater, stekeovn i brysthøyde og mye naturlig lys.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.