Derfor kan du ikke leve uden teknologi!

Den teknologiske generation er efterhånden ved at blive ældre, og det betyder at vi snart ikke har en indbygger i dette i-land som blandt andet ikke har elektroniske apparater, for det er blevet en hverdag at vi ikke kan undvære det, for vi vokser op med teknologi fra barns ben. Endda inden at vi bliver født, så har vi allerede oplevet en hel del teknologi, for din mors mave er blevet scannet, dengang du lå inde i hendes mave. Du tænker sikkert ikke over det, men spørger du dine forældre så kan de sagtens huske livet uden alt det, som de i dag ikke kan leve uden. Derimod savner dine bedsteforældre det måske, for de kan have svært ved at kontrollere alt den her teknologi.

Hjælp de ældre med teknologi!

Du har sikkert selv været i den situation, at du ikke har kunnet finde ud af noget, og derefter brugt Google til at finde et nyttigt svar. Men det er ikke alle, som er vant til at bruge den løsning. I den gruppe finder du i den grad ældre, du udgør faktisk størstedelen, for de har aldrig haft behov for den teknologi, som de nu får smidt i hovedet af blandt andet af staten, fordi alt skal køre per automatik, da dette både er billigere og nemmere, for dem som sidder i den anden ende. Men er det nemmere for ældre, som aldrig har brugt et en computer, og ovenikøbet har et dårligt syn at tjekke deres Epost. NEJ det er det ikke og derfor er det en pligt for dig som barnebarn at hjælpe, også selvom du ikke lige kender svaret i forvejen, for ved blot at prøve dig frem, så kan du løse problemet på ingen tid, og så har du hjulpet en, som måske kan hjælpe andre videre, og så har du i sidste ende hjulpet mange mennesker. Det er blandt andet nogen af nedenstående ting, som flere og flere ældre gerne vil være en del af, men desværre ikke kan finde ud af:

  • Facebook
  • Email
  • E-boks

teknologi er altså ikke noget som alle har lige nemt ved. Det havde du jo heller ikke til at starte med, så der er ingen grund til at grine af andre, for så får de aldrig lysten til at prøve på at blive bedre og det ville jo være synd. Så hvis du nu bare hjælper dem lidt på vej, så kan det være, at de kan hjælpe dig med noget andet senere hen, som du helt sikkert kan få gavn af.