Gammeldags frisør i Nykøbing f

Der er mange, som kun går til frisøren fordi håret er blevet for langt. Det er oftest typer, som gerne vil have det ordnet på ingen tid, så de hurtigt kan komme videre, og derfor bruger de en meget billig frisør, som ikke altid giver det bedste resultat. Men så er der alle jer andre, som gerne vil ofre lidt flere penge på at der er tid til dig. Det kan du blandt andet hos en frisør i nykøbing f, for når de sidder i stolen, så klipper de dig indtil du er tilfreds, og derefter har de tid til at tage telefonen. Når man går til frisøren, så er det en helhedsoplevelse, som starter så snart de går ind ad døren. Denne frisør kan en helt masse ting, som man ikke finder man andre steder, hvilket blandet andet er følgende:

- Kvalitet til fornuftige priser
- Events

Kvalitet til fornuftige priser

Hos den her frisør i Nykøbing f, så giver de sig ikke blot tid til dig, de giver sig god tid til at skabe den perfekte frisure, som du har efterspurgt. Det får du blandt andet fordi at brødrende, som står bag butikken, har taget deres uddannelse hos de anekendte Gun-Britt og Chez Elaine. Det betyder at de både kan klippe dig om du er mand eller kvinde, eller om du skal trimmes eller have en helt ny frisure. Når du bestiller en tid hos brødrende, som har en frisør i Nykøbing f, så siger du ikke kun ja til en klipning. Så siger du også ja tak til god service og en hyggelig stemning, som ikke ses andre steder. De har nemlig udsmykket deres butik, så den ligner en gammeldags frisørbutik, og det har de gjort, fordi de blandt andet bruger mange gamle metoder til både klipning og barbering. De har gået all-in, så hvis du ønsker kan du få en cocktail i krystal glas, der kan nydes, mens du bliver klippet. Brødrene har også en gang i mellem besøg af en hund, som er meget glad for at hilse på butikkens gæster, hvilket er så hyggeligt. Hunden hos frisøren i Nykøbing f er meget godt til børn, og når de har hilst på hunden, så vil de lige pludselig gerne klippes, selvom det var stik modsat, inden de kom ind i butikken.

Events

Brødrene er jo ikke som alle andre, hvilket du nok allerede har regnet ud, men her stopper det ikke. Brødrende holder løbende events som har været vældig gode, men i den grad også hyggelige. De har været forbi til en whiskeysmagning, hvor alle kunne få sig en gratis barbering, så de kunne se skarpe ud. Det kunne man blandt andet også få, da frisøren i Nykøning f holdte åbent længe til byens Late night event. Så skal du bruge en frisør i Nykøbing f, så er brødrende her helt klart værd at kigge forbi, fordi man får så god en klipning og service uanset alder, køn og hudfarve, for her er der ikke forskel på folk.